Κ. Σκανδαλίδης – ομιλία στην Κω: Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί δημοκρατικό ανάχωμα στην αλαζονεία της ΝΔ

10
11379

Κώστας Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί δημοκρατικό ανάχωμα στην αλαζονεία της ΝΔ
Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου , για την πολιτική ομιλία του Κώστα Σκανδαλίδη.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που τους συνδέει από τα παιδικά τους χρόνια.
Ο κ.Σκανδαλίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε με λόγια αγάπης για το νησί της Κω, αποκαλώντας μάλιστα ως καταφύγιο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δύσβατο αγώνα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως όπως δήλωσε , αποτελεί δημοκρατικό ανάχωμα στην αλαζονεία της ΝΔ.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και διηγωντας τα να κλαίς… Ένα είναι μόνο το θετικό: ότι πρέπει να ψηφίσετε ξανά ΠΑΣΟΚ όσοι είχατε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να χάσει την έδρα του και να την πάρει το ΠΑΣΟΚ.Ετσι αργά και σταθερά μέχρι του χρόνου στις ευρωεκλογές θα έχει διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός εάν κάνει λάθη το ΠΑΣΟΚ.Πρεπει να τελειώνουμε με τους επικίνδυνους ερασιτέχνες.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ….

  2. Για τους διοργανωτές:
    Έπρεπε να είναι γεμάτη η αίθουσα, να μην πέφτει καρφίτσα.
    Ας είναι καλοκαίρι!!
    ΠΑΣΟΚ, δυνατά!!!

  3. ντροπη για τους διοργανωτες. ουτε οι κολλητοι ουτε οι συγγενεις δεν ηρθαν στην ομιλια.
    μαλλον ηθελαν να ξευτελισουν αυτον που τους εκανε ανθρωπους. ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας δεν θα τους γνωριζε αν δεν ηταν ο σκανδαλιδης.

    • Για κανένα πλακωτό και πολύ τους είναι.!!!
      Στο βρωμοντούλαπο της ιστορίας και ακόμα πιο μέσα!!!!

  4. Λέει αλαζονικό κομα ποιος;Αυτός που πήρε 11% και λέει ακόμα και 149 βουλευτές να πάρει η ΝΔ δεν συνεργάζεται.Τόσο Καλα.Μαυριστε τους.60% ΝΔ μπας και ξυπνήσουν και σοβαρευτούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ