ΕΚΒΣΔ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

6
9556


Με παλμό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουνίου , συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο ναυάγιο με τους πρόσφυγες σε διεθνή χωρικά ύδατα, ανοιχτά της Πύλου. Τη διαμαρτυρία στήριξαν η Β῎ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, εκπρόσωποι της Α᾽Βάθμιας και αρκετός κόσμος.
Διαβάστηκαν κείμενα και ποιήματα με ισχυρά μηνύματα για την ανθρωπότητα , ακούστηκαν συνθήματα και έγινε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης της Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για τα δικα μας παδια στα τεμπη ομως κανατε τον κινεζο, ουτε εθνικο πενθος ουτε διαμαρτυρια, δεν ντρεπεστε

  2. Ξεφτυλες του ΚΚΕ .Φανταζομσι θα φωνάξαμε έξω από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και θα βρίσατε τους Αμερικανούς.Είπατε κάτι για τους δικτάτορες των χωρων από όπου φεύγουν οι ταλαίπωροι ;Για την Ρωσία που είναι η αιτία και μέτοχος του πολέμου στη Συρια;Για τον Πούτιν και την κλίκα του που θέλει κάθε τόσο να αυξάνει την έκταση της Ρωσίας ;Είπατε την λέξη Ελλάδα η Έλληνες ;Χρόνια σας παρακολουθώ ΠΟΤΕ δεν το κάνατε.Σε τι σκριβως φταίει χώρα μας είπατε;Μήπως είστε οι καλοί άνθρωποι εσείς και οι υπόλοιποι 35000 που δεν κάναμε καραγκιοζιλίκια εχθές δεν είμαστε;Όπως άρχισα….Ξεφτυλες.

  3. για αυτό ακριβώς ήσασταν και θα παραμείνετε αχωνευτοι.Επειδη κάνετε συνέχεια κρότο για να ακουστειτε,και αντί να διαμαρτύρεστε για τα τεράστια προβλήματα της χώρας ασχολείστε με του Κουτρούλη τον γαμο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ