Γ. Νικητιάδης από Κάρπαθο: Ελλάδα και ΕΕ πρέπει να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό

0
2274
Υπό τη βαριά σκιά της τραγωδίας του ναυαγίου στην Πήλο που συγκλόνισε την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Ιουνίου,  πολιτική εκδήλωση του τέως υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη στην Κάρπαθο.
Ο κ. Νικητιάδης, ο οποίος πληροφορήθηκε για την τραγωδία στο τέλος της εκδήλωσης, εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του επισημαίνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η χώρα μας, πρέπει να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα.
Στη συνέχεια ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη διακυβέρνηση της χώρας και στους λόγους για τους οποίους το κόμμα πρέπει να λειτουργήσει ως τείχος προστασίας ενάντια στην επιδιωκόμενη παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και πρώην δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης στον χαιρετισμό του, επέκρινε την αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας πως είναι αναγκαία όσο ποτέ η στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ κα. Ελευθερία Οίκουτα παρατήρησε πως το ανοδικό ρεύμα που έχει το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να παγιωθεί και να αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών.
Ο κ. Νικητιάδης στην ομιλία του τόνισε πως μόνο ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει τον ανατρεπτικό μηχανισμό στην αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας που επιδιώκει μια μονοκρατορία θέτοντας και πάλι ψεύτικα διλήμματα στον ελληνικό λαό.  Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στη Βουλή θα μπορέσει να ασκήσει ουσιαστική, αποτελεσματική και πατριωτική αντιπολίτευση, τόνισε χαρακτηριστικά.
Για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Νικητιάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ που αποτελούν και το μελλοντικό σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας.  Ενίσχυση του ΕΣΥ, προστασία της κύριας κατοικίας, προστασία των δανειοληπτών, δημιουργία κοινωνικών κατοικιών και στήριξη του πρωτογενή τομέα είναι κάποια σημεία από τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.  Παραλλήλως ο τ. υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού σημείωσε πως η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό έχει τραγικές συνέπειες που ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται αντιληπτές με τα χαμηλά ποσοστά στην κίνηση που καταγράφονται στις επιχειρήσεις εστίασης σε σχέση με πέρυσι, που στην Κω αγγίζουν το 50% και στη Ρόδο το 40%.
Αναφορικά με την πορεία του κόμματος προς τις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής σημείωσε πως τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ θα αυξηθούν καθώς οι ψηφοφόροι του μεσαίου χώρου έχουν απαγκιστρωθεί από το φόβο της επανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ