Γιάννης Παππάς: ακόμα πιο δυνατή φωνή, ακόμα πιο ισχυρή νίκη της Ν.Δ. στα νησιά

0
2308

Γιάννης Παππάς: «ακόμα πιο δυνατή φωνή, ακόμα πιο ισχυρή νίκη της Ν.Δ.  στα νησιά»

Θα επιμείνω και θα επαναλάβω τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα από τη Λέρο: «Πάμε να επαναλάβουμε τη νίκη της 21ης Μαϊου και να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τo ποσοστό μας στα Δωδεκάνησα, ώστε να γράφει «5» μπροστά» δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννης Παππάς, συνοδεύοντάς τον στην περιοδεία του, στα βόρεια νησιά της Δωδεκανήσου.

Αέρας αισιοδοξίας και ελπίδας σήμερα και μηνύματα αγάπης, με ένα «ευχαριστώ»  από καρδιάς, στους νησιώτες που συνέβαλαν στη μεγάλη νίκη, αναγνωρίζοντας το έργο και δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη, που τους εμπνέει σιγουριά και  αισιοδοξία. Η Λέρος ένα νησί, στο οποίο περιορίστηκαν στο ελάχιστο οι μεταναστευτικές ροές και ένα από τα πέντε νησιά που διατηρήθηκε χαμηλό ΦΠΑ, τίμησε στο έπακρον τη Ν.Δ. με ποσοστό που ξεπέρασε το 50%! Η δέσμευση για την ριζική αντιμετώπιση του προσφυγικού, έγινε από τη Νέα Δημοκρατία, το 2019 και ως κυβέρνηση κράτησε την υπόσχεσή της.

Η ισχυρή πλειοψηφία επομένως, θα έχει ως επακόλουθο τη ζητούμενη σταθερότητα. Σταθερότητα στην οικονομία, στην ανάπτυξη, την ελαχιστοποίηση της ανεργίας, την εδαφική μας ακεραιότητα. Με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο και με σχέσεις καλής γειτονίας, μπορούν να επιλυθούν οι διαφορές με την Τουρκία, που αφορούν στην οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο. Το μήνυμα φιλίας και ειρήνης από τα κοντινά νησιά του Αιγαίου, έχει σκοπό να αποτρέψει τη μόνιμη κατάσταση της έντασης με τη γείτονα χώρα, πάντα όμως, με καλή θέληση και από τις δύο πλευρές και πάντα, διαφυλάσσοντας και υπερασπίζοντας την ακεραιότητα των ελληνικών εδαφών.

Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, δεν προέκυψε τυχαία. Είναι αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας, εν μέσω αντίξοων συγκυριών και δύσκολων περιόδων, από τον Ιούλιο του 2019. Παρόλα αυτά, τα Δωδεκάνησα, είναι από τις περιοχές, όπου αυξήθηκαν  τα ποσοστά του πληθυσμού και αναπτύχθηκε η οικονομία.  Γι΄αυτό και οι πολίτες, μετέφεραν όλη αυτή την επιβράβευση της προσπάθειας, στην κάλπη.

Η πολιτική της εθνικής αυτοπεποίθησης, είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος. Αυτό, απαιτεί μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση με ασφαλή πλειοψηφία και το γαλάζιο της μεγάλης παράταξης που είναι το γαλάζιο της σημαίας, της θάλασσας και των νησιών μας, θα κυματίζει παντού. Είναι χρέος της κυβέρνησης στη συνέχεια, να στέκεται κοντά στους συμπολίτες που ζουν στην ακριτική Ελλάδα, διατηρώντας ανέπαφα τα σύνορα της πατρίδας μας. Αυτό είναι το εθνικό, μεγάλο στοίχημα για τα νησιά, ιδιαίτερα τώρα, που καταφέραμε να είμαστε σε πιο ήρεμα νερά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Λέρο, τους Λειψούς, τους Αρκιούς  και την Πάτμο, έστειλε μήνυμα ελπίδας ζητώντας να υπάρξει και πάλι σχέση αμφίπλευρης  αγάπης και εμπιστοσύνης στις επικείμενες εκλογές και διαβεβαίωσε τους νησιώτες, ότι και αυτή τη φορά,  δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες όλων των Δωδεκανησίων.

«Πάμε να επαναλάβουμε, πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά» τόνισε, στέλνοντας και πάλι, μήνυμα αισιοδοξίας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ