Γ. Νικητιάδης από Αστυπάλαια: Το ΠΑΣΟΚ είναι η δικλείδα ασφαλείας των δημοκρατικών θεσμών

1
1687

Γ. Νικητιάδης από Αστυπάλαια: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η δικλείδα ασφαλείας των δημοκρατικών θεσμών»

 

Δριμύτατη κριτική στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Η Αστυπάλαια ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του τ. υφυπουργού στο βόρειο συγκρότημα του Νομού όπου την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποίησε ομιλία, είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη και υποστηρικτές και φίλους τους οποίους ευχαρίστησε για τη στήριξη στο ΠΑΣΟΚ και στο πρόσωπό του.

«Ο πολιτικός εκβιασμός που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέες εκλογές στις 7 Αυγούστου σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί η “γαλάζια πολυκατοικία” σε περίπτωση ισχυρής αυτοδυναμίας που θα ισοδυναμεί με παντοκρατορία» υπογράμμισε ο κ. Νικητιάδης και συνέχισε λέγοντας ότι «η επιδίωξη της φίμωσης του ΠΑΣΟΚ αναδεικνύει τον ολοκληρωτισμό που ονειρεύονται στη Νέα Δημοκρατία.  Οι δημοκρατικοί πολίτες θα πρέπει να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ΠΑΣΟΚ, το μόνο κόμμα που μπορεί να υψώσει δημοκρατικά φράγματα απέναντι στον συγκαλυμμένο ολοκληρωτισμό που υπάρχει στο πολιτικό DNA της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Νικητιάδης ολοκληρώνοντας  την ομιλία του τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία αρέσκεται να βάζει ψεύτικά και εκβιαστικά διλλήματα στον λαό, όπως έκανε και στις εκλογές του Μαΐου. Και ο λαός απάντησε ενισχύοντας το ΠΑΣΟΚ.  Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να στηρίξουν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη για να υπάρχει μέσα στη Βουλή μία ουσιαστική και αποτελεσματική αντιπολίτευση, που θα αποτελεί δικλείδα ασφαλείας των δημοκρατικών θεσμών, της κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και υπεράσπισης των εθνικών θεμάτων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ