Ιδρυτική εκδήλωση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ

19
16084
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κω άνοιξε τις πόρτες της, με εκδήλωση με ομιλητή τον Γραμματέα του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και υπ. Βουλευτή Επικρατείας Κωνσταντίνο Βλαχάκη την Παρασκευή 9/6, στο Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού.
Μεγάλο διακύβευμα να αυξηθεί η συμμετοχή των νέων στις εκλογές, τονίζει ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο κ.Κωνσταντίνος Βλαχάκης έκανε λόγο για μία γενιά η οποία «μεγαλώνει την τελευταία δεκαετία μέσα σε διαδοχικές και αλλεπάλληλες κρίσεις», αντιμετωπίζοντας την έλλειψη προοπτικής. Ο κ.Βλαχακης τόνισε πως είναι χρέος όλων μας την 25η Ιουνίου να αναδείξουμε τα διαφορετικά πρόγραμμα και σχέδια  που έχει ο Σύριζα σε σχέση με αυτά της ΝΔ . Πρέπει να παλέψουμε για το πρόγραμμα μας, που είναι πρόγραμμα διακυβέρνησης τόνισε ο κ.Βλαχακης με επτά βήματα για δίκαιη κοινωνία. Συνοψίζεται στα ακόλουθα επτά βήματα για  μια δίκαιη βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη
Ενισχύουμε το εισόδημα και θωρακίζουμε την αγοραστική δύναμη
Θέτουμε στο επίκεντρο τους εργαζόμενους και το δικαίωμα στην εργασία.
Δημιουργούμε ένα νέο ισχυρό ΕΣΥ
Ενισχύουμε τη δημόσια Παιδεία
Δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας για όλους με ισχυρή κοινωνική προστασία
Εγγυόμαστε το δικαίωμα σε αξιοπρεπή στέγη, προστατεύουμε την πρώτη κατοικία».
 Αναφορικά με το χώρο της υγείας υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο πρόγραμμα του την πρόσληψη 15.000 υγειονομικών

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/politiki/22683-idrytiki-ekdilosi-neolaias-syriza-ko

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά το τραγούδι είμαστε δυο,είμαστε τρεις, για εσάς γράφτηκε.Πω,πω ξεφτίλα! Πέντε παιδιά στελεχών η νεολαία στο νησί; Μηδενική απήχηση στους νέους του νησιού.Συνεχιστε να ξεφτιλιζεστε.Εμεις οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική χορηγία.Τυχαια η μεταστροφή του λαού στην Κω και τα Δωδεκάνησα;Ο λαός μίλησε και είπε: πάρτε το (ν) κουβαδακη σας και σε άλλη παραλία, νεολαίοι (60plus) .ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ….

  2. Κρίμα τα παιδιά. Τωρα με το γαμο για ολους του Συριζα δεν θα έχουμσ και διαιωνιση της παραταξης…..κριμα

  3. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ? ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΖΑ? ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ!!ΟΜΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ!!!

  4. Δεν ντρεποσαστε στο μνημείο της γενοκτονίας να κανετε τετοιες εκδηλωσεις; Τί αλλο θα προδωσετε;

  5. Είχε μεγάλη πλάκα.2 εβδομάδες πρην τις εκλογές μαζεύτηκαν 12 άτομα να δημιουργήσουν νεολαία.Μίλαγε ένας πήγαινε κάτω μετά ο άλλος ξανά κάτω να φαίνονται πολλοί;Μου φαίνεται Εξαλου από το νησί νας ήταν οι 4 από τους 12.Τελικά το καλό και για αυτούς και για τη χώρα είναι να πάρει η ΝΔ 50% και πάνω.Μήπως έτσι σοβαρευτούν και φτιάξουμε και μια αντιπολητευση σοβαρή.Να απαλαγουμε από τους γραφικούς και τα κομματίδια που σκοπό έχουν τι; Ποιο είναι το όραμα τους;Σταθερά δυνατά μπροστά με ΝΔ.Αυτό θα κάνει καλό και στα αλλά κόμματα να έρθουν στην πραγματικότητα και όχι απλά σε συνθήματα μιας άλλης εποχής.Όχι να μειώσουμε τον άλλο για να είμαστε κοντά αλλά να ανέβουμε εμείς να τον φτάσουμε.Η λύση είναι 50% στη ΝΔ.Μια νέα εποχή ξεκινά για την Ελλάδα στις 25 Ιουνίου.

  6. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΦΤΩΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ?

  7. Μάλιστα, μάλιστα….ότι είχε εξαγγείλει δηλαδή και τότε που έγινε κυβέρνηση και το μόνο που κατάφερε ήταν μια τρύπα στο νερό !!! Όχι ακριβώς δηλαδή τρύπα αλλά χαβούζα!!! Ξεπούλησε την Ελλάδα, θέλησε να ξεπουλήσει νησιά και Αιγαίο, προσπάθησε να καταργήσει θρησκεία και σημαία, έκανε σημαία την σεξουαλική διαφορετικότητα και προσπάθησε να μας την επιβάλλει!!! Γιατί ρε παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, εάν γουστάρετε να γυαλιζετε το πόμολο, δεν μαζεύεστε όλοι μαζί να πιάσετε από ένα πόμολο και να του δώσετε να καταλάβει???Εγώ που πιστεύω ότι τα αγοράκια ταιριάζουν με τα κοριτσάκια γιατί σας ενοχλώ??? Πάτε εσείς να τη βρείτε μεταξύ σας!!!

  8. Μακεδονία ξακουστή του Ζοραν Ζαεφ η χώρα,
    που έδιωξες τους έλληνους και λευτερη είσαι τωρα.
    Στις 25 του Ιούνη ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ για μια νέα συμφωνία των Πρεσπών,
    αυτήν την φορά με τα αδέρφια μας τους Τούρκους

    • Φαντάσου να νιώθουν και υπερήφανοι.
      Για την Μακεδονία μας την προδομένη.
      Για την Ροδόπη μας.
      Για τον πολακη τον λίγο.
      Για τον κατρουγκαλιάρη.
      Για το ΟΧΙ που βγήκε ΝΑΙ
      Για τα 100 δις
      Για το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ
      Για τα capital control
      Για τις τηλεοπτικές άδειες της ντροπής
      Για τα βοσκοτόπια του Καλογριτσα.
      Για τον ΕΔΩ που θέλει να δώσει το μισό Αιγαίο.
      Για τον άθεο Φίλη που αποκαθήλωσε τις ιερές εικόνες στα σχολεία.
      Και τέλος για το 20% που συνεχώς θα συρρικνώνεται.
      (τοσα που ειναι τι άλλο να αναφέρουμε? Είναι για να λυπάσαι)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ