Πρ. εργαζομένων ΕΚΑΒ και Υποδιοικητής νοσοκομείου Κω στο Open για τους τραγικούς θανάτους 2 γυναικών

11
8899

Ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος και ο Υποδιοικητής του νοσοκομείου της Κω Ηλίας Χρυσόπουλος, μίλησαν στην εκπομπή για τους τραγικούς θανάτους δύο γυναικών, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα ασθενοφόρα για να τις μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χάθηκε και η ντροπή ? να σε χαιρόμαστε γιατί τα είπες πολύ ωραία ,ακου θα ειχε πεθάνει ετσι και αλλιως, εκτος απο ασχετος εγινες και γιατρος ,μα δεν φτες εσύ υπάρχουν υπεύθυνοι να ακούσεουν? πρέπει να παραιτηθείς αν έχεις λίγο φιλότιμο.

  2. Γιατι όλοι ασχοληστε με το εκαβ κι όχι για τον λόγο που προκάλεσε τον θανατο της γυναίκας? Και τοσων άλλων νέων ανθρώπων ξαφνικα κι αιφνίδια??? Στρουθοκαμηλιζετε

  3. Παραιτηθείτε τσίπα ανθρωπιά και φιλότιμο αξίες χαμένες,που αφήνεται 120 αργομισθους και τους πληρώνουμε, για εισαγγελέα εισαστε ολοι σας ανικανοι

  4. ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΧΘΕΣ…ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ…ΞΕΥΤΙΛΑ!!!!!!!!!!!!

  5. προβληματικο μοντελο με ελειψη ενσυναισθησης και ανθρωπιας
    Επισης στις εκλογες θα αποσυνδεσουμε και την οποια προτιμηση στον Θεοδοση με τετοιους δημοσιοσχετιστες και πλεον κανενας δεν φοβατε τα αντιμετρα και ξερεις τι εννοω.
    Τετοια καταντια δεν εχω ματαδει ντραπηκε και η ντροπη

  6. Είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχετοι;3 δημοσιογράφοι,1 δημοσκοπος, λένε γίνουν ΕΚΑΒΙΤΕΣ στρατιώτες.Ρε είστε σοβαροί; Υπάρχει νόμος που απαγορεύει, θα πάνε κατηγορούμενοι.ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.Σντε βλάκες, μάθετε πρώτα και μετά να μιλάτε….

    • Εσύ άσε τον δικό σου άνθρωπο να πεθάνει περιμένοντας το εξειδικευμένο προσωπικό. Μάθε επίσης ότι ο στρατός έχει τάγμα υγειονομικού με προφανώς ειδικευμένο προσωπικό και πρέπει να αναλάβει την διακίνηση τών έκτακτων περιστατικών.

  7. Το μπαμ και κάτω τόσων νεων ανθρώπων θα μιλήσει κανένας ρε λαλίστατοι ΦΟΝΙΑΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ