Ευχάριστα νέα! «Ξύπνησε» ο 11χρονος Μανώλης από την Κάρπαθο που είχε τραυματιστεί με το ποδήλατο

1
4592

Ο 11χρονος Μανώλης από την Κάρπαθο, που τραυματίστηκε σοβαρά με το ποδήλατο, ξύπνησε και είναι καλά, όπως ενημέρωσε η μητέρα του.

Ο 11χρονος Μανώλης κέρδισε τη μάχη για τη ζωή

Ειδικότερα, όπως υπογράμμισε η μητέρα του σε ανάρτησή της «Ο Μανώλης ξύπνησε, είναι καλά», ευχαριστώντας τους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ του «Αγλαΐα Κυριακού», όπου είχε μεταφέρθηκε το αγόρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 11χρονος έπεσε από το ποδήλατο του την περασμένη Δευτέρα, το απόγευμα, στον παραλιακό στα Πηγάδια της Καρπάθου.

Τα ευχάριστα νέα έκανε γνωστά η μητέρα του 11χρονου Μανώλη

Αρχικά διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα karpathiakanea.gr, η μητέρα του έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα, μέσω των social media, επισημαίνοντας «Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις προσευχές, ο Θεός μάς άκουσε και έκανε το θαύμα του! Ο Μανώλης ξύπνησε και είναι καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου που έδωσαν τεράστια μάχη για το παιδί μου. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, να σας έχει ο Θεός πάντα καλά».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ