Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Σπύρος Αποστόλου

0
1795

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

ο Σπύρος Αποστόλου από τη Μύκονο

 

Την υποψηφιότητα του Σπύρου Αποστόλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου.

 

Ο κ. Αποστόλου, πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μυκόνου και Εντεταλμένος Χωροταξικού Σχεδιασμού, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Σχεδιάζουμε πολιτικές που βασίζονται στη σύνθεση και το όραμα. Εφαρμόζουμε λύσεις που στηρίζονται στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα, υπηρετώντας τις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου σε μία Περιφέρεια που ακτινοβολεί σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Για ένα σύνολο που μετατρέπει την αντιξοότητα της νησιωτικότητας, σε ευκαιρία εξέλιξης και προκοπής, όπως πρώτοι απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια οι νησιώτες μας.

Μπροστά το Νότιο Αιγαίο!»

 

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Σπύρος Αποστόλου είναι Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Διδάκτωρ.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μυκόνου, όπου υπηρετεί ως Εντεταλμένος Χωροταξικού Σχεδιασμού. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ