Ρόδος: Άγριο και αιματηρό επεισόδιο σε δημόσια υπηρεσία- Συνεπλάκησαν υπάλληλος με πολίτη – Απίστευτες εικόνες

1
13152

Σε αιματηρή κατέληξε η συμπλοκή που είχαν πριν από λίγο στον Κτηματολόγιο της Ρόδου, ένας υπάλληλος και ένας πολίτης από χωριό της κεντρικής Ρόδου, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ τους.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, στην υπηρεσία του Κτηματολογίου της Ρόδου, όταν πολίτης μπήκε για να εξυπηρετηθεί, αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια γυναίκα υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Στο σημείο έσπευσε όμως ένας άλλος υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε να μειώσει την ένταση μεταξύ του πολίτη και της συναδέλφου του. Αντί αυτού, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους, να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλωτσιές!

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε η «Ρ» άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε με αυτό τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι(!) και να γεμίσει με αίματα το πάτωμα! Μπροστά στο επεισόδιο βρίσκονταν επίσης αρκετοί δικηγόροι της Ρόδου και πολίτες. Κάποιοι από τους δικηγόρους και τους πολίτες μπήκαν ευτυχώς στη μέση της διένεξης και τράβηξαν τους δύο άντρες χωρίζοντάς τους και αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα.

Ο πολίτης έφυγε από το σημείο με απειλές και βρισιές, συνελήφθη όμως λίγα λεπτά αργότερα και από κοινού πολίτης και υπάλληλος βρίσκονται τώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Στο σημείο έφθασε ομάδα αστυνομικών,που κατέγραψε  δεδομένα και τα όσα συνέβησαν και αναμένεται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας. Η υπόθεση θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεκαθαρίσει πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τί να θέλει αυτός, παιδιά όποιος τόν αναλάβει νά τόν δίωξη γρήγορα για νά συνεχίσουμε την κουβέντα πού έχουμε . Τα ίδια έπαθα και εγώ στο κτηματολόγιο της Κω για μια συνχωνευση,
    έκανα την διαδρομή Κέφαλος – Κω τρεις φορές, και όταν κάλεσα την τηλεόραση σέ δύο ημέρες έγινε η πράξη,αν και μου είχαν πει να ξαναπεράσω σέ ένα μήνα.Δεν πιστεύω ότι κάποιος ξεκινά από τό σπίτι του να πάει σέ κάποια υπηρεσία με σκοπό νά κάνει φασαρία με τον υπάλληλο ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ