Στην Κω ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 16 Ιουνίου

19
12420

Στις 16 Ιουνίου, αναμένεται να έρθει στα Δωδεκάνησα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως συγκεκριμένα ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης, το πιθανότερο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το νησί της Κω.
Πολύ πιθανόν όμως, να πάει στη συνέχεια στη Ρόδο ή σε άλλα μικρότερα νησιά του νομού.

rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σεισμός 7.4 Richter θα είναι;;; Θα έχουμε 44 βαθμούς Καύσωνα, απο τις 17 Ιουνίου ως τον Δεκέμβριο του… 2025;;;; Θα μπει ο Ερντογάν να κάνει τζαμί τον Άγιο Νικόλαο και την Αγια Παρασκευή χαμάμ;;;; Θα προσγειωθούν… Ιπτάμενοι Δίσκοι , με ανθρωποφάγες Γαλάζιες Ακρίδες στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ιπποκράτης»;;;?? Θα ξεκινήσει η νεα – εντελώς θανατηφόρα – Παγκόσμια Πανδημία, από Τουρίστα που συνευρέθηκε με ασβό στο Καμερούν, πριν αφιχθεί στην Κω;;;
    Κλπ…;;

    Τώρα που το σκέφτομαι βεβαια, σχεδον 50% δεν πηρε στην Κω;;
    Ε, ας γίνουν ολα μαζί αυτά, το τραβαει ο οργανισμός σας!

  2. Κουπέπε και κουπέπε, και ο μπαμπακας έρχεται, να σας φέρει κάτι….. τί; Μήν βιάζεστε, στις 25 Ιουνίου το βράδυ…..ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ…..

    • Που ήρθε να ανακοινώσει νοσοκομείο την ώρα που δεν μπορεί να φέρει ένα γιατρό …που να αρρωστήσεις να καταλάβεις όπως εμείς με τους συγγενείς μας …κοπριτη

  3. Με το νοσοκομείο τι γίνεται?
    Το καινούργιο που υποσχέθηκε με πολλές τυμπανοκρουσίες και παλαμάκια από τους κλακαδόρους, δεν το βλέπουμε και το υφιστάμενο είναι υπό διάλυση!
    Με τι μούτρα ξαναέρχεται?
    ντροπή, αίσχος!!!

    • Εσυ πιστευε ότι υπάρχουν κουμπιά και νταούλια τα κτυπας και γίνονται ότι θέλεις.Απλά σκέψου με ποιον είναι πιο πιθανόν να γίνει κάτι;

    • Με τα μουτρα του 41%. Απολαυστε υπευθυνα. Πολύ μας ζαλιζεις με τα νοσοκομεια σου ομως

      • Τα χάλια σας, τα μαύρα !!!!
        Η ζωή σας διαψεύδει, με κρότο!!!!
        Άβουλοι και απολίτικοι χειροκροτητές!!!!!

  4. Ο λαος της κω, γονυπετης σας ευχαριστει μεγιστε ευεργετα της νγσου μας!!!

    Ερχεται να εγκαινιασει την θεμελιωσην του νεου νοσοκομειου του νεου δικαστικου μεγαρου, δεκα νεων σχολειων, και μαζι του θα ερθουν πολλοι μονιμοι παθολογοι, καρδιολογοι, ψυχολογοι, και πολλοι γυρολογοι.
    Ο λαος, θα τον υποδεχθει μετα βαιων και κλαδων ευχαριστωντας τον μεγαλον ευεργετη. Δια την μεγαλην ταυτην ευεργεσιαν, θα γινει ερανος, δια την συγκεντρωσην 300.000 000 ευρω. Το ποσο αυτο θα δωρηθει εις τον πρωθυπουργον δια την εξοφλησην του χρεους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!

  5. Μην ξεχάσετε όλοι εσείς που τον γλύφετε να τρέξετε να βάλετε το κόκκινο χαλί !!!!
    Κλείστε το Λιμάνι και το Αεροδρόμιο.
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του

  6. ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!!
    ΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.ΜΗΝ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΑΛΛΟ!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!

  7. Να έρθει. Τον περιμένουμε σχεδόν όλοι. Μπράβο του. Όποιος δε θέλει να τον δει ας κάτσει σπίτι του. Εμείς θα πάμε με φόρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Να τρέξει να τον υποδεχτεί κ να τον χειροκροτησει πάλι ο δήμαρχος μπορεί να του τάξει κ αλλα

  9. Μόνο αν ηφισουμε Νίκη,που είναι Χριστιανοί λέει και καλοί άνθρωποι,συγγενείς και ξαδέλφια μοναχών,Την Ζωή που ξαφνικά ξεχάσαμε τη θητεία της σαν προέδρου της βουλής και θα μας σώσει τώρα που έγινε γλυκιά.Τον έμπορο Βελόπουλο που είναι 15 χρόνια στη Βουλή και έχει κάνει και κυβερνητικός βουλευτής αλλά δεν είναι πολιτικός.Έχουμε και το ΚΚΕ που δεν θέλει να κυβερνήσει απλά θέλει ψήφους να πέρνει περισσότερη επιχορήγηση.Τι έχει κάνει για τους εργαζόμενους κοντά 50 χρόνια τώρα που είναι στη Βουλή;απορίες στην Αμερικανική πρεσβεία και να πέρνει θέσεις υπέρ Ρωσίας και πάντα κόντρα στα συμφέροντα της Ελλάδας.Για τους ρομαντικούς ,οι εργαζόμενοι είναι καλύτερα σε χώρες ,χωρίς ΚΚ η σε αυτές που έχουν;Λοιπόν έχουμε πολλές επιλογές να σωθούμε.Διαλεχτέ να σωθούμε.Τώρα από τι θα σωθούμε άλλη ιστορία

  10. Το νοσοκομειο χρειάζεται ανακαίνιση εξυγίανση σίγουρα. Ένα καινούριο νοσοκομειο θα ήταν το ιδανικό. Το θέμα είναι όμως ποιος θα το στελεχώσει. Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να πιάσει τους γιατρούς από το αυτί να τους καθίσει μέσα. Όταν ανακοινώνονται θέσεις εργασίας για κάποιες ειδικότητες ιατρών (κι έχουν ανακοινωθεί πολλάκις) αυτές μένουν στείρες. Με απλά λόγια δεν θέλουν να έρθουν γιατροί στο νοσοκομειο παρά τα κίνητρα. Γιατί; Ούτε οι πατριώτες, συντοπίτες; Αυτό να σκεφτούμε.

    • Το καινούργιο νοσοκομείο μας μάρανε ,εδώ δεν μπορεί να στελεχώσει αυτό !! Η μήπως τα καινούργια δώματια θα μας θεραπεύουν ??? Ρε γιατρούς γιατρούς κ εντατική θέλουμε μονοοοοοοο !!!!!!

  11. Σας θέλω να τον υποδεχτείτε με τον Δήμαρχο μας στο αεροδρόμιο.Να πάει και στο Δημαρχείο να δεί και τα λουλούδια και κυρίως να Τον περάσετε από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ
    Από έλλειψη σεβασμού στην μνήμη της νεκρής ελπίζω να έχει την ευθιξία να το ακυρώσει.

  12. Λαέ τιςκω ξυπνα κανένας να μην πάει να ψυφισει στην μνημη τιςαδικοχαμενεις γυναίκας μόνο έτσι θα θα ταρακουνηθουνε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ