Μίκα Ιατρίδη από Κω: Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, για μια Ελλάδα ισχυρή, αυτοδύναμη και για Δωδεκάνησα κυρίαρχα!

2
3509

Μίκα Ιατρίδη από Κω: «Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, για μια Ελλάδα ισχυρή, αυτοδύναμη και για Δωδεκάνησα κυρίαρχα!»

 

«Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε το μέλλον των νησιών μας! Στις 25 Ιουνίου η πατρίδα μας θα έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πιο απαραίτητη σήμερα παρά ποτέ» σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κω, το πρώτο νησί που επισκέφθηκε στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών της.

 

Η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, παρέμεινε στην Κω για τρεις ημέρες, προκειμένου να μπορέσει να επισκεφθεί στο ενδιάμεσο και τη Νίσυρο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο νησί, η Μίκα Ιατρίδη επισκέφθηκε την Κέφαλο και την Καρδάμαινα, προκειμένου να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες της και να τους ευχαριστήσει τόσο για τη μεγάλη νίκη που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία, όσο και για τη διαχρονική αγάπη και στήριξή τους προς το πρόσωπό της.

 

Το βράδυ της Τρίτης η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου απηύθυνε κάλεσμα και πραγματοποίησε συγκέντρωση συναγωνιστών, φίλων και στελεχών της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης συζητήθηκε το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου και η ανάγκη να υπάρξει ακόμα περισσότερη ορμή και θέληση για μια ακόμη μεγάλη νίκη που θα οδηγήσει σε αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και την Ελλάδα στο μονοπάτι της σιγουριάς, της σταθερότητας και της ανάπτυξης.

 

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας της στην Κω, η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

 

«Είχα τη μεγάλη χαρά να συναντήσω ξανά από κοντά αγαπημένους φίλους και συναγωνιστές, για να τους ευχαριστήσω για τη μεγάλη στήριξη στο πρόσωπο μου και την αγάπη τους! Οι σχέσεις που στηρίζονται στην αλήθεια και στο σεβασμό έχουν διάρκεια και ανθεκτικότητα στο χρόνο!

 

Τις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, καλώ όλους τους νησιώτες να δώσουμε τη μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία  για μια Ελλάδα ισχυρή, αυτοδύναμη και για Δωδεκάνησα κυρίαρχα!»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μίκα Ιατρίδη ήσουν και είσαι προδοτρια της παράταξης…
    Δεν σε έχει ανάγκη η ΝΔ ο Γιαννικουρης καραδοκεί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ