Έντονη δυσαρέσκεια ενστόλων: Η εκλογική αποζημίωση που δικαιούνται δεν είναι ακατάσχετη

14
5765

Την έντονη αγανάκτησή τους εκφράζουν ένστολοι συμπολίτες μας (αστυνομικοί κλπ) καθώς το εκλογικό επίδομα που δικαιούνται δεν είναι ακατάσχετο, όπως διαπίστωσαν με συνέπεια να μην επωφεληθούν τελικά από αυτή τη μικρή οικονομική «ανάσα» που περίμεναν.

Πολλοί από αυτούς είτε σπουδάζουν παιδιά, είτε έχουν άρρωστους ανθρώπους με πολλά έξοδα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν…

Γεγονός που όπως μας είπαν θα λάβουν σοβαρά υπόψη τους για τις δεύτερες εκλογές της 25 Ιουνίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ….και που τους πληρώνουμε…. τι τους εχουμε?? Λες κα θα πολεμίσουν αν γινει πόλεμος….τιποτα δεν δουλεύει γιατι το μόνο που λενε τόοσα ψρόνια στους ανωτέρους τους εινσι «ολα καλα»….

  • Εσυ είσαι ο κλασικός συριζαιος άπλυτος ..αντε και στο 3% γιατί σαβούρα είστε τίποτα παραπάνω

 2. Οσον αφορά ότι τίποτα δεν κάνουν, σκέψου μια μέρα να μην λειτουργούσε η αστυνομία, τί θα γινόταν.Ευχομαι να μην την χρειαστείς ποτέ…..

 3. Το εκλογικό επίδομα αστυνομικών καταβλήθηκε ως μισθός και όχι σαν επίδομα και για τον λόγο αυτό κατασχέθηκε… συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στην οποία θα απαντήσουμε στις 25 Ιουνίου…

  • Προς Σπύρο: πρόσεξε όταν θα πας για να απαντήσεις στο Μητσοτάκη στις 25/6 να μην σκίσεις το καλσόν και το στριγκακι.Αντε ρε νούμερο που τολμάς να μιλάς όταν επί ΣΥΡΙΖΑ το 2015-2016 δεν μπορούσαμε να μπούμε στην υπηρεσία.Που παλεύαμε καθημερινά στο δρόμο, που τραβήξαμε τα πάνδεινα.Και για πες μας πόσες ώρες έξτρα δούλεψες στις εκλογές και πήρες 200€; Τέλος σκέψου πως προσληφθηκες και με ποια κυβέρνηση.Σταματω για να μην πω τίποτα άλλο….

   • Τι να πεις ρε κακομοίρη που σου θειξαμε τον Μητσοτάκη, απλυτε. 15 χρόνια στις πεζές Ομονοίας είμαι και όχι σε κάποιο γραφειο.τραβηξες τα πάνδεινα αλλά πήγες και ξανά ψήφισες την λεπρα ολη….όλους αυτούς που θα σε κάνουν εσένα ειδικά να κάτσεις στα τέσσερα και να τους πεις και ευχαριστώ… άθλιε

    • Εσυ φαντάζομαι ψήφισες Βελόπουλο ;Εγώ δεν σε βρίζω,Απλά σε λυπαμαι

   • Επίσης προσληφθηκα με πανελλήνιες εξετάσεις με βαθμό 16.5 όχι με έναν τενεκέ λάδι όπως εσύ… κεφτέ

    • Και τί θέλεις να μας πεις για τα 15 χρόνια πεζές στην Ομόνοια; Από καφέ σέ καφέ,ΤΖΑΜΠΑ, να περάσει η ώρα.Ασε ρε όλοι μάχιμοι του κ@λ@ υ.Γιατι δεν έμεινες Αθήνα; Τέλος πάντων,τον Κλασιδιαρη ψήφισες; Τώρα που θα δώσει ο Μητσοτάκης το νέο εκλογικό, μην το πάρεις, γιατί θα φορολογηθεί.Οσον αφορά το 16 πανελλήνιες άμα θέλουμε το πιστεύουμε γιατί ξέρω και 11 πέρασαν.Οσο για λάδι, άστο, γνωρίζω ανακριτικους που είναι χειρότεροι από αυτούς που λες.Τουλαχιστον εκείνοι με το λάδι ήταν ΑΝΤΡΕΣ, και ο νοων νοειτω…..

 4. Το τι ψήφισα εγώ δεν σας πέφτει λόγος, εγώ είπα για κάτι που έγινε με το εκλογικό και ο //αρογλυφτης του Μητσοτάκη προσβλήθηκε….το αν είμαι άντρας ρώτα την..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ