M. Κόνσολας: «Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Στόχος μια Ισχυρή Αυτοδυναμία και η τέταρτη έδρα στα Δωδεκάνησα»

1
2917

Από την Κάρπαθο, o Mάνος Κόνσολας, έστειλε μήνυμα εθνικής ομοψυχίας και ενότητας, τονίζοντας ότι στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου πρέπει να αναδειχθεί μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα εγγυηθεί την εθνική ασφάλεια, την άμυνα της χώρας και την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Ο Μάνος Κόνσολας, συναντήθηκε με δεκάδες πολίτες της Καρπάθου, τους οποίους ευχαρίστησε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, αλλά και για το γεγονός ότι του έδωσαν για μία ακόμα φορά την πρωτιά στο νησί αλλά και την πρώτη θέση στις καρδιές τους.

«Η εμπιστοσύνη δεν αγοράζεται, δεν εκβιάζεται. Η ισχυρή και ειλικρινής σχέση που έχουν χτίσει, κρίνεται και ενισχύεται καθημερινά και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Παράλληλα, ο Μάνος Κόνσολας οριοθέτησε το στόχο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα για τις νέες εκλογές, λέγοντας:

«Δεν υπάρχει ούτε αλαζονεία, ούτε έπαρση, ούτε εφησυχασμός.

Οι πολίτες την Κυριακή έδωσαν μια καθαρή και ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διέλυσαν με την ψήφο τους τα σενάρια αστάθειας και ακυβερνησίας.

Στις νέες εκλογές οι κάλπες θα είναι άδειες και θα πρέπει να γεμίσουν και πάλι με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας που αποτελεί εγγύηση σταθερότητας για τη χώρα.

Ο στόχος μας είναι μια Ισχυρή, Μεγάλη και Αυτοδύναμη πλειοψηφία στη Βουλή.

Και για τα Δωδεκάνησα, ο στόχος μας είναι η τέταρτη έδρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ακούστηκε, πως ο Τσίπρας κλωνοποιησε στην Βενεζουέλα τον Άρη Βελουχιώτη και ετοιμάζει Πραξικόπημα, που θα στηρίξουν οι Ρώσοι.

    Ο αλλος μας εχθρος, οι Τούρκοι, μας το δήλωσαν : νύχτα θα έρθουν!
    Ε, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να μην έρθουν τα χαράματα…;;
    Οπότε οπλιστε τα Καλάζνικοφ αδέρφια!!
    Κανένας εφησυχασμός!! Στα όπλα!!! Στα όπλα!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ