Αναγνώστρια: 2 ώρες καθυστέρησε το πλοίο στο λιμάνι Καλύμνου με συνέπεια επιβάτες άλλων νησιών να μην προλάβουμε να ψηφίσουμε

6
33376

Καλησπέρα, θελω να αναφερω την έντονη διαμαρτυρια εκ μέρους όλων των επιβατών του πλοίου Πρεβελης από Πειραιά προς Ρόδο για την καθυστέρηση του πλοιου στα λιμάνια άφιξης λόγω άσκησης εκλογικού δικαιώματος του πληρώματος του πλοίου.

Να αναφερθεί ότι το πλοίο έχει αράξει δύο ώρες στο λιμάνι της Καλύμνου χωρίς καμία ενημέρωση προς τους επιβάτες. Το πλήρωμα είχε αγενή αντιμετώπιση απέναντι στους επιβάτες και δεν έδωσε σαφή προσδιορισμό ωρας αναχώρησης . Το αποτέλεσμα είναι πολλοί επιβάτες να χάσουν το δικό τους δικαίωμα άσκησης εκλογικού δικαιώματος.

Αναγνώστρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πηρες πλοιο να πας να ψηφισεις που θα εφτανε 2 ωρες πρην το κλεισιμο της καλπης;Ποσα θες να μας τρελανεις;

    • …που δυσκολοτατα θα επιρεαζοταν από την δική σου ψήφο.
      Την επόμενη φορά να πας κολυμπόντας.
      Πιο γρήγορα θα φτάσεις.

    • Ναι! Το πλοίο έφτανε 2 ώρες πριν και όχι πρην το κλείσιμο της κάλπης. Συνεπώς, όσοι επιθυμούσαν θα προλαβαιναν να ψηφίσουν. Αρα, εσύ θα μας τρελάνεις με το σχόλιο σου. Αστοχο και άκυρο…

  2. Ρε δεν αφήνετε τα γκεμπελίστικα κατά μέρος, που σας έτσουξε που ψηφίσαν οι ναυτικοί.

  3. Δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές πλοίων και άμα δεν υπήρχε και η δυνατότητα διανυκτέρευση στο νησί, ακόμα λιγότερες οι επιλογές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ