Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Νικητιάδη

0
3494

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου περιστοιχισμένος από οικογένεια, φίλους, υποστηρικτές, μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γιώργος Νικητιάδης την κεντρική προεκλογική του ομιλία. 

Τον κ. Νικητιάδη προλόγισε ο γραμματέας τομέα Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νικηφόρος Παπανικόλας, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του υποψηφίου για τα Δωδεκάνησα όταν διετέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η σύζυγος του κ. Νικητιάδη, κα Γιούλα Νικητιάδη, η οποία αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και την πολυετή συμπόρευσή στη ζωή ως ζευγάρι.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νικητιάδης στην ομιλία του εστίασε σε σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας όπως η Υγεία, η ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης και ηλεκτρικό ρεύμα, η έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία, κ.ά.

Επιπλέον, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε και στις προϋποθέσεις που θέλει το ΠΑΣΟΚ για μια κυβέρνηση συμμαχίας, μεταξύ των οποίων και η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

 

Πηγή: rodiaki.gr

Ο Γιώργος Νικητιάδης στο kalymnos-news για τουρισμό, τουριστική ανάπτυξη Καλύμνου, αλλά και για τα παιδικά του χρόνια (video)

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη μας παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ και πρώην Υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Έχουν εναπομείνει 4 ημέρες μέχρις τις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και ο Γιώργος Νικητιάδης συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλα τα νησιά του Νομού και σήμερα Τετάρτη 17 Μαϊου 2023 ,έχει την κεντρική του ομιλία στη Ρόδο

Ο Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή ερώτηση που του τέθηκε,  ξεκίνησε τη συνέντευξη του ενθυμούμενος την ενασχόληση με το αθλητισμό στα μαθητικά χρόνια, αναφέροντας ότι είχε πολύ καλές επιδόσεις σε δρόμους ταχύτητας και άλματα. Επίσης έκανε αναφορά στα πρώτα του βήματα στην Αθήνα ,όπου ξεκίνησε να ασκεί τη δικηγορία.

Για την παράλληλη ενασχόληση του με την πολιτική, είπε χαρακτηριστικά, ότι δεν πέρασε ούτε μία ημέρα που να μην ασχολήθηκε με τα νησιά μας. Αυτό θα κάνει είτε εκλεγεί ,είτε δεν εκλεγεί, όσο μπορεί να αναπνέει, θα ασχολείται με τα κοινά και με τα νησιά, γιατί θεωρεί ότι αδικούνται τα νησιά μας. Αυτός είναι ο κύριος λόγος.

Στη συνέχεια εστίασε στον τουρισμό, ένας τομές που γνωρίζει πολύ καλά και το υπηρέτησε και από τη Θέση του Υφυπουργού Τουρισμού. Μεταξύ άλλων για τον τουρισμό, αναφέρθηκε στις ενέργειες του ως Υφυπουργού για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, προς τους επισκέπτες από Ρωσία με το ξεπεράσει διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες και με τη δημιουργία των visa centers,  καθώς και τις συνεργασίες που πέτυχε με αεροπορικές Εταιρείες χαμηλού κόστους.

Αναφορά ο Γιώργος Νικητιάδης έκανε και για το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών, επαναλαμβάνοντας αυτό που εδώ και καιρό λέει ,ότι είναι υπέρ των συνεργασιών με μοναδική προϋπόθεση ότι θα δεχθούν τους 10 όρους-θέσεις που θέτει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Ειδικότερα για την τουριστική ανάπτυξη της Καλύμνου, ο Γιώργος Νικητιάδης είπε: Στόχος και το επαναλαμβάνω είανι η Κάλυμνος να είναι ο πρώτος προορισμός στην Ελλάδα σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Κανένας δεν έχει τις εναλλακτικές μορφές που έχει η Κάλυμνος.Αναρριχητικός ίσως ο καλύτερος του κόσμου, καταδυτικός που δεν τον έχουμε αναπτύξει ακόμη, περιπατητικός, θρησκευτικός και τέλος αλιευτικός τουρισμός.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γιώργος Νικητιάδης αναφέρθηκε στις παιδικές του αναμνήσεις, όταν από την ηλικία των 10 ετών δούλεψε ως σερβιτόρος σε ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, ως dj, αλλά και στις οικοδομές.

Κλείνοντας την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: Το ΠΑΣΟΚ έχει σοβαρές, ώριμες και προτάσεις ρεαλιστικές, που νομίζω ότι οδηγούν σε διέξοδο και το λαό μας από τα προβλήματα του, αλλά και την Πατρίδα. Νομίζω ότι έχω αποδείξει στο παρελθόν, ότι μπορώ να φέρω σε πέρας ένα έργο, έχω αποδείξει ότι έχω την ικανότητα ,τη δυνατότητα ,τη μόρφωση ,έχω τις δυνάμεις και συνεπώς αν συμφωνούν ότι μπορώ να εκφράσω τη φωνή τους, να έχουμε ξανά φωνή στη Βουλή από τα Δωδεκάνησα και αν κρίνουν ότι η δική μου φωνή είναι αυτή ,να με στηρίξουν στις εκλογές την Κυριακή και να βάλουν ένα σταυρό στο Γιώργο Νικητιάδη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Νικητιάδη στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ