Επαρχείο Κω: Προσοχή των οδηγών στις εργασίες που θα γίνουν στον Πελαργό για το έργο Η/Φ

10
8499

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΗΣΟΥ ΚΩ» θα υπάρξουν επεμβάσεις επί της Επαρχιακής οδού Κω-Χωρίων στην περιοχή «Πελαργός», από Τρίτη 09/05/2023 έως και Παρασκευή 12/05/2023.

Φορέας υλοποίησης του παραπάνω έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή των χρηστών οδών στην περιοχή επέμβασης και την τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόζονται.

 

Τμήμα Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κω

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την λακουβα 20 εκατοστά στο δρόμο προς Μαστιχάρι μετα τό ελαιοτριβείο αριστερά δεν βγαλατε μια ανακοίνωση ρίξατε χαλίκι χοντρό εφυγε και απο χθες βράδυ σπασαμε τα αυτοκίνητα μας λάστιχα αμορτισέρ κλπ ντροπή σας..

  2. ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΕΤΟΣ
    ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ…
    ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ…
    ΤΙΜΩΡΙΑ..Η’ ΛΥΤΡΩΜΟΣ ??

    • Αστα φιλε. Στο τιγκακι τελειωνουν τα εργα στην πλατεια και γινεται κουκλα. Και οι λαμπες θα α ναψουν. Ξεχασες που οταν ανελαβε ο νικηταρας οι λαμπες ολες ηταν καμενες, στον παραλιακο και στον κεντρικο του τιγκακιου και σε ολο το μαρμαρι? Θυμασαι πως ηταν ο δρομος ο παραλιακος προς τιγκακι και οταν ασφαλτοστρωθηκε, ο αλλος επαιρνε τηλεφωνο την αστυνομια για να τον σταματησει?

  3. Τα φώτα που καλώς τοποθετήθηκαν από Κεφαλο προς Αντιμαχεια έχουν ήδη ΣΚΟΥΡΙΆΣΕΙ!!!
    Αν δεν πέσουν σε μερικά χρόνια στο κεφάλι κάποιου φαίνονται σαν αηδία.

  4. Επαρχε τι θα γινει με τα χορτα στο δρομο κω αεροδρομιο?
    Με τις λακκουβες? Επιτελους ποτε θα ασχοληθει ο περιφερειαρχης με το νησι μας?
    Αν γινει αλλη παραταξη θα ψαχνεστε!!

  5. Φώτα μόνο το hotspot, οι υπόλοιποι στο σκοτάδι και στα μαύρα μεσάνυχτα που κοιμάστε όρθιοι ορισμένοι !!!

  6. Αλλού στο ίδιο χρονικό διάστημα θα είχαν ανακατασκευάσει ολόκληρο τον δρόμο! Με το οδόστρωμα, την σήμανση, την χάραξη, τις εκατοντάδες επικίνδυνες διασταυρώσεις, πότε θα ασχοληθείτε πραγματικά?

  7. Εδώ πάς στο νοσοκομείο καί δεν έχει γιατρούς,, νοσηλεύεται κάποιος καιιιιι πληρώνει από την τσέπη του ,, αντί νά φτιάξουν τους δρόμους που τά αμάξια τρίζουν βλέπουν πρώτα τά φώτα πού τά βάζουν καί ούτε τά ανάβουν έλεος πρώτα τά αναγκαία γιατροί…. αλλά έρχονται εκλογές…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ