Συλλυπητήρια μηνύματα Επάρχου-ΓΝ-ΚΥ Κω και ΙΣ Κω για τον θάνατο του Βασίλη Μπεσίρη

0
4121

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΕΣΙΡΗ  

 

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κω και την ιατρική κοινότητα η απώλεια του αγαπητού μας Ιατρού-Ορθοπεδικού, Βασίλειου Μπεσίρη.

Άνθρωπος με βαθιά γνώση της επιστήμης και της ειδικότητας του, πάντα κοντά στον ασθενή, υπηρέτησε τον συνάνθρωπο από τη θέση του Διευθυντή Κλινικής και Ιατρικής Υπηρεσίας.

Με τον Βασίλη συμπορευτήκαμε επί σαράντα έτη στο νοσοκομείο της Κω και μας συνέδεε βαθιά φιλία, αγάπη και συναδελφικότητα.

Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Τασία στα παιδιά του Νάντια και Χάρη και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Αιωνία του η μνήμη.

Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

 

                                                                                      Καμπανής Ιωάννης

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ:

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κω, στο  θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εξαίρετου και εκλεκτού συναδέλφου, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΕΣΙΡΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, διατελέσαντος και Προέδρου του, που άσκησε επί σαράντα συναπτά έτη ευόρκως, με ευσυνειδησία, ακάματη εργατικότητα, πολυσχιδή επιστημονική γνώση, πιστή αφοσίωση, προσήλωση, δύναμη, αποφασιστικότητα, εφευρετικότητα και αποτελεσματικότητα το καθήκον του ως ιατρός ορθοπεδικός και Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής  του Γενικού Νοσοκομείου Κω, συνήλθε  εκτάκτως και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

-Να εκφραστούν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Συλλόγου μας στην οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς του.

-Να  παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.

-Να κατατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος καθώς και το ποσόν  των 200 ευρώ υπέρ του Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κω.

-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό Τύπο.

Εκ μέρους του ΔΣ ΙΣ Κω

 

 

           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

         ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ                                        ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ