Γιάννης Παππάς για επίσκεψη Τσίπρα στην Κω: Οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμονούν ποτέ!

10
4494

Γιάννης Παππάς για επίσκεψη Τσίπρα στην Κω: Οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμονούν ποτέ!

 

Ήξεις και αφίξεις, οι προεκλογικές εξαγγελίες με τη μορφή πολλαπλών, αλλά ανέφικτων υποσχέσεων, δια στόματος του κ. Τσίπρα και από το νησί της Κω.

Η εντύπωση που απέμεινε στο ακροατήριο, θύμισε έντονα το καταστροφικό «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» με όλα, όσα επακολούθησαν…

Ο κ. Τσίπρας, έταξε προσλήψεις, χρήματα και μονιμοποιήσεις γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι, δεν θα είναι σε θέση να τα εφαρμόσει. Το ερώτημα είναι, γιατί όλα αυτά, δεν τα έκανε στην προηγούμενη θητεία του; Γιατί περιόρισε οικονομικά τους δημοσίους υπαλλήλους και γιατί διέλυσε τους ελεύθερους επαγγελματίες, με την υπερφορολόγηση που η κυβέρνησή του εφάρμοσε;

Όλα, όσα, επί δεκαετίες το κόμμα του πρέσβευε με περίσσιο φανατισμό, περί ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εξανεμίστηκαν στο βωμό της προεκλογικής υποσχεσιολογίας.

Δεν δίστασε μάλιστα, να ταχθεί υπέρ της αξιοποίησης του ιδιωτικού τομέα και των ιδιωτών γιατρών στις νησιωτικές περιοχές, όταν και όπου υπάρχει ανάγκη. Μάλλον, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεχνά ότι η εν λόγω προσπάθεια ξεκίνησε από την Ελληνική Κυβέρνηση με την ψήφιση του άρθρου 56, του νόμου 4999/2022 «προκήρυξη θέσεων ιατρών κλάδου Εθνικού Συστήματος Υγείας με καθεστώς μερικής απασχόλησης, ενέργεια την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν στήριξε αλλά την χλεύασε και τη μείωσε, με την μικροπολιτική και παράλογη ρητορική που τον διακρίνει.

Έτσι, για ακόμα μια φορά, ο κ.Τσίπρας, εμφάνισε το πραγματικό προσωπείο του κόμματος του, που μόνη του πολιτική είναι η αντιπολίτευση στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πλέον, ο ελληνικός λαός, γνωρίζει ποιοι πραγματικά στάθηκαν στο πλευρό τους αλλά και ποιοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη των νησιωτών.

Οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμονούν ποτέ και αυτό θα φανεί στις 21 Μαΐου!

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι λέτε βρε κοράκοι;;;;Εσείς όλοι είστε εξαίρεση,στο κόρακας κοράκοι μάτι δεν βγάζει!!!!ΦΥΣΙΚΑ και δεν ξεχνάμε,και θα το δεις και εσύ αυτό κι όχι μόνο ο συριζα!!Για πες μας και τα δικά σου έργα,τι έχεις δώσει στονησι(εκτός από εκείνο τον περιβόητο κορωνοίο που κόλλησες τον κόσμο στο μεγαλεπήβολο σχέδιο σας περί ανέγερσης νοσοκομείο στο λινοποτι)!!Α να μου χαθείτε ψευτοπολιτικοι της κακιάς ώρας!!

  2. ελπίζω όσοι βοηθούνται προσωπικά και εταιρικά από το μεταφορικό ισοδύναμο να σκεφτούν καλά τι θα ψηφίσουν.

  3. Εδώ Παπάς,εκεί παπάς πουν ο Παπάς?? Άδειο Παγκάρι κοπέλι μου,

    https://www.youtube.com/watch?v=Uhzh11mpaAY&ab_channel=FanisZanas2
    Πόσα χρωστά η ΝΔ?
    Πέστο θέλω να τ ακούσω.
    Ποιος οδήγησε στα μνημόνια τον Λαό?Απ το 1973 εσείς μοιράζατε λεφτά σε παραγωγικές οικογένειες όπως τα All Inclusive.
    40 Xρόνια εσείς υποθηκεύσατε την χώρα…είστε οι ρυθμιστές της τιμής του Ριχάρδου,του Κοσμηματοπώλη,του μαυραγορίτη,του ενεχυροδψανειστή,του κ@πρίτη….
    Σ

  4. Ν.Δ και συριζα συναγωνιζεστε στο ψέμα και στην υποκρισία.Κυριε Πάπα ο Μητσοτάκης δεν υποσχέθηκε στο Δημ Συμβούλιο της Κω νέο νοσοκομείο; Αυτός δεν υποσχέθηκε καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες στα Νησιά είδατε καμία βελτίωση; Τέσσερα χρόνια από το κακό στο χειρότερο.Περιμενα τα 389 Εκατομμύρια που χρωστάει η Ν Δ αντί να ζητήσει από τους βουλευτές του 1000 ευρώ κάθε μήνα να εξοφλήσει το χρέος αυτός το αυξήσε σε 400 εκατ Μην μιλήσουμε για το επιτελικό κράτος με τις τηλεφωνικές υποκλοπές και την τραγωδία στα Τέμπη.. Να μην μιλήσουμε για το ξεπούλημα σε ιδιωτικά και ξένα συμφέροντα του εθνικού μας πλούτου.,ακόμα και το νερό είναι στα πρόθυρα της εμπορευματοποίησης..Τελικά ποιος είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός για την πορεία αυτής της χώρας; Πώς θα έρθει η ανάπτυξη όταν το χρήμα περνά στα χέρια των λίγων;..Αυτές οι εκλογές θα μείνουν στην ιστορία ο ένας κατηγορεί τον άλλον πρόγραμμα ΜΗΔΕΝ αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ

  5. Παππα δεν ξεχνάμε,έρχεται η ώρα σου κ σένα..κ όλης της συμμορίας που κοροϊδεύει τον κόσμο με επιδόματα..θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ