Στην Ψέριμο όπου διέμενε, άφησε αιφνίδια την “τελευταία του πνοή” ο Νικόλας Μιλάτος σε ηλικία 60 ετών

0
7601

Στην Ψέριμο ,όπου έμενε μόνιμα, άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, το βράδυ, o Νικόλαος Μιλάτος, σε ηλικία 60 ετών. Ο μόνιμος Ιατρός του ΠΙ Ψερίμου αμέσως μόλις ενημερώθηκε, έσπευσε στη οικία του εκλιπόντος και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε να τον κρατήσει στη ζωή, αυτό δεν έγινε εφικτό. Πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου στο Νοσοκομείο Καλύμνου, ήδη όμως ήταν νεκρός.

Ο Νικόλαος Μιλάτος είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία όπου έζησε και εργάστηκε με την οικογένεια του για αρκετά χρόνια. Επιστρέφοντας πριν ένα χρόνο περίπου , εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ψέριμο με τη σύζυγο του και δραστηριοποιήθηκε στην κτηνοτροφία.

Παντρεμένος με την Ελευθερία Τρικοίλη απέκτησαν δυο εξαιρετικά παιδιά το Δημήτρη που διαμένει και εργάζεται στην Αυστραλία και την Πετρούλα που διαμένει στην Κάλυμνο.

Ο εκλιπών ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, δραστήριος, εργατικός, αγαπητός, προσηνής, καλοσυνάτος. Η ταφή του θα γίνει στην ακριτική Ψέριμο, και η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 ,στον Ιερό Ναό του νησιού.

Η σορός του θα μεταφερθεί από Κάλυμνο στην Ψέριμο, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στις 08:00 το πρωί, με το σκάφος ΜΑΝΙΑΪ.

To kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο Ελευθερία και στα παιδιά Δημήτρη και Πετρούλα του εκλιπόντος και σε όλους του συγγενείς.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΨΕΡΙΜΟΥ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο

του αγαπητού Νικόλα Μιλάτου,

μέλους και Γραμματέα του Συλλόγου.

Ο Νικόλας ήταν πάντα πρόθυμος, δραστήριος και παρών σε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας και υπεραγαπούσε την Ψέριμο. Η απώλεια του θα δημιουργήσει ένα σημαντικό κενό.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο ,τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς του αγαπητού Νικόλα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ακριτικής Ψερίμου που θα τον σκεπάσει.

Για το Σύλλογο Πολιτών Ψερίμου

Μιχάλης Αρβίθης

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ