Γ. Νικητιάδης: «Τώρα θυμήθηκε ο κ. Τσίπρας τα διαλυμένα νοσοκομεία των νησιών;»

15
4379

Γ. Νικητιάδης: «Τώρα θυμήθηκε ο κ. Τσίπρας τα διαλυμένα νοσοκομεία των νησιών;»

 

Ο τ. υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κω υπογράμμισε:  «Τώρα θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας τα πλήρως διαλυμένα νοσοκομεία και περιφερειακά ιατρεία των νησιών μας; Τώρα θυμήθηκε το αυξημένο κόστος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης; Τώρα θυμήθηκε τις δυσκολίες μεταφοράς ασθενών από τα νησιά μας στην ηπειρωτική χώρα; Τώρα θυμήθηκε ότι οι Δωδεκανήσιοι ασθενείς πρέπει να μεταφέρονται σε νοσοκομεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης;  Δεν χρειαζόμαστε υγειονομικό ισοδύναμο, άλλα άμεση στελέχωση των δομών υγείας και εκσυγχρονισμό τους. Το γεγονός ότι η υγεία στα νησιά μας νοσεί, δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων ετών διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. Η αποδόμησή τους ξεκίνησε χρόνια πριν».

Ο Γιώργος Νικητιάδης επισήμανε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που είχε στελεχώσει στο παρελθόν τα νοσοκομεία και τα περιφερειακά νησιωτικά ιατρεία και είχε διασφαλίσει στο μέγιστο δυνατό τη διασύνδεση των νησιών, ενώ υπενθύμισε ότι η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ έχει την υπογραφή του κ. Τσίπρα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα ήταν αυτός που κατάργησε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και η ΝΔ διατήρησε αυτό το καθεστώς. Η κυβέρνηση Τσίπρα “πούλησε” την Κω δημιουργώντας χώρο υποδοχής προσφύγων στο νησί με αντάλλαγμα χαμηλό ΦΠΑ».

Τα νησιά μας χρειάζονται φωνή στη Βουλή και όχι αόριστες υποσχέσεις. Οι νησιώτες πρέπει να πάψουν να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί με ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή να ξαναδώσει φωνή στα Δωδεκάνησα.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Τσίπρας μια χαρά άφησε τα νοσοκομεία αν σκεφτούμε το χάος που παρέλαβε από την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου δηλαδή ΝΔ – ΚΙΝΑΛ

  2. Εσείς,με τους υπόλοιπους που δυστυχώς κατάγονται από το νησί μας δεν έχετε κάνει το παραμικρό για την υγεία και πολλά άλλα….οΤσιπρας προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του και πρέπει να πουλήσει παραμύθι για να βγει πρωθυπουργός

  3. Ο κοσμος του ΠΑΣΟΚ ανηκε ανεκαθεν στην κεντροαριστερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι συγγενικο κομμα. Γιαυτο σταματα να μιλας εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ.
    Καταλαβες?

  4. Προκαλείς αηδία στους δημοκρατικούς ανθρώπους με αυτά που γράφεις. Κρίμα που σε ψήφιζα κάποτε.

  5. Είχε μια ελπίδα το ΠΑΣΟΚ για έδρα, τους την έσβησε ο Τσίπρας με την υποψηφιότητα στα Δωδεκάνησα 😁. Πάντως στο μέγκα τσανελ που τον είδα τον κύριο με τα μούσια ωραία έγραφε στο γυαλί. ( βασικά βλέπω το μεγκα για την Ανθή 😁)

    • Σπουδαία ανάλυση.Έναν βουλευτή από τα Δωδεκανησα έβγαζε ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα θα πάρει τι θέση ο Τσιπρας.Δεν είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.Εκτός αν εννοείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγαλύτερα ποσοστά από το 2019 και θα πάρει και άλλη έδρα.Αυτό πιστεύεις;Βλέπεις αυτό το κύμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ;Περαστικά

  6. Με τον Τζιμμυ (Κρεμαστινό )δεν τα πηγαίνατε καλά κ τιμωρούσε την Κω μέσω αδράνειας στο Νοσοκομείο
    Οι μηχανισμοί είναι δικοί σας που το νοσοκομείο είναι έτσι
    Είσαι συνυπεύθυνος που τόσα χρόνια τα προσωπικά σας εμπόδιζαν την δημιουργία Υποδομων στην Κω

  7. Αφού δεν ντρέπεστε και εξακολουθείτε να βάζετε και υποψηφιότητα

  8. Αφήστε επιτέλους χώρο στους νέους και μην το παίζεται ότι και καλά καταλαβαίνεται τις ανάγκες τους. Αυτό ισχύει για όλους τους συνομήλικους υποψηφίους σας, από όλα τα κόμματα. Οικονομικό θέμα δεν νομίζω να έχετε οι συνταξιούχοι βουλευτές..

  9. στις πρωτες εκλογες θα βγαλει 2 ο ΣΥΡΙΖΑ, 2 η Ν.Δ. και 1 το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Αν δεν κανει συνεργασια με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις δευτερες δεν θα βγαλει εδρα το ΠΑΣΟΚ. Και πανελλαδικα απο 25-30 με την απλη αναλογικη, θα παει στους 10-12 με την ενισχυμενη. γιαυτο βαλτο στο μυαλο σου. αν αλληθωριζεις προς τα δεξια, θα εξαφανιστεις απο την πολιτικη δια παντος!!!

  10. ΚΑΛΑ ΕΣΥ Κ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ,ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ