Ντίνα Σβύνου: Ζούμε μεγάλες στιγμές… Μολις παρέλαβα παραίτηση με courier

29
11959

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα σας κάνουν!οταν εσείς απόλυετε προσωπικό χωρίς λογο δεν βγαίνει κανείς να το καταγγείλει

  2. Δεν πάτε καλά,υποκριτές,ψεύτες,ανέντιμοι,διπρόσωποι,αλαζόνες και φυσικά τσιφλικάδες.Κανονικά έπρεπε να σας δώσουν και κλωτσιές με…courier.
    Ανήθικοι,υποτελείς και βρώμικοι….

  3. Βρε μην αγχώνεστε ημέρες καριέρας στο hot spot αφού τρέξατε όλοι οι ξενοδόχοι για φθηνούς μαύρους δούλους όπως κάποιοι έκαναν κάποτε με λαθρεμπόριο ποτών τσιγάρων κ πολύτιμων λίθων ξέρουν αυτοί έχουν εμπειρια

  4. 6 μήνες επί 800 ευρώ συν τρεις μήνες Ανεργία,αν αφαιρέσεις τα έξοδα μετακίνησης που είναι τα ακριβότερα στην Ευρώπη,το ποσό φτάνει μέχρι τα Θεοφάνεια,μετά όλοι ελπίζουν στον Θεό ΟΠΑΠ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΆΘΕΙΟ ,αλλά παραείσαι ..Μιράντα.

  5. Απευθυνθείτε σε Γιδοβοσκούς...σίγουρα θα βρείτε έμπειρους στις κομμώσεις..

    ….μασάζ σε Spa ,ανακούφιση σε….. και περιποίηση πελατών μετά την απόλαυση 70 λικέρ,20 spirits,Long Drings και Coctails.
    Προσωπική εμπειρία μετά το καταπέτασμα σε Ελληνική Βραδυά,ο γιος μια γριάς ,που ζήτησε να την ικανοποιήσω.
    Βρομύλοι,τελειώσατε.

  6. Για να στείλει κάποιος την απόλυση… Ούτε καν να σας δει.. Δεν θέλει…!!
    Σοβαρευτείτε και λιγο και αναρωτηθείτε γιατί….

  7. Έτσι να ξεχάσετε αυτά που κάνατε στους εργαζομενους με ΣΥΡΙΖΑ,τετράωρα όποτε θέλατε και μισθούς 600 ευρώ.Τώρα έχουμε ΝΔ και οι εργαζόμενοι αποφασίζουν ποτέ και σε ποιον θα δουλέψουν.

  8. Αυτή είναι η διαφορά.Με ΣΥΡΙΖΑ βάζατε κάποιον να μας πάρει τηλέφωνο να μην έρθουμε αύριο.Τώρα με ΝΔ σας στέλνουμε με courier ότι θα δουλέψουμε σε άλλον με περισσότερα.

  9. πολύ κακια σε αυτήν την φτωχή πνευματικά κωακη κοινωνία, το θέμα είναι ότι δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα με προσβολές και ύβρεις, εάν είστε άξιοι μιλήστε με επιχειρήματα όχι με δηλητήριο, φοβάμαι πολύ αυτήν την κοινωνία που σταυρώνει ανθρώπους με την πρώτη ευκαιρία, πολύ κακια … πολύ

    • Φαντάσου τι τραβάνε οι άνθρωποι για να βγάζουν τέτοια κακία. Εσείς με τι ασχολείστε; Μεροκάματο σε ξενοδοχείο; Αν όχι μην εκφράζετε απόψεις.

  10. Οι υπάλληλοι να δεις τι στιγμές ζούνε ρεπό άφαντο φουλ δουλειά πίεση στρες για έναν μισθό που δεν ξέρει πως θα τα βγάλει πέρα για φόρτο εργασίας δεν το συζητώ και να έχεις και τόσους πάνω από το κεφάλι σου για να πάρουν και καλές κριτικές δυστυχώς η ευτυχώς όλα κάνουν τον κύκλο τους

  11. Ντίνα βγαίνεις εσυ με 600€? Άπόσα ένσημα έχεις..αύριο θα ζητάς ψήφο για ένα καλύτερο κόσμο…χαχαχαχαχα μαύρο…

  12. Φαντάσου τι τραβάνε οι καημένοι για να μην θέλουν ούτε να σας δουν …βολεμενοι …καλά να πάθετε

  13. Άτομο να ασχοληθεί και με τα κοινά …και μη χειρότερα …γέλιο και ειρωνεία με την δυστυχία του άλλου …

  14. Σαν πρωην εργαζόμενος στις επιχειρήσεις Σβυνου Α.Ε καταθέτω την προσωπική μου άποψη. Από οικονομικής άποψης ότι είχα συμφωνήσει τα έπαιρνα στο ακέραιο και στην ώρα τους. Και ότι είχα συμφωνήσει για την δουλειά που θα έπρεπε να κάνω αυτό έκανα ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Έφυγα γιατί μ’αξιωσε ο Θεός κι άνοιξα δική μου επιχείρηση αλλιώς εκεί θα ειμουν ακόμα. Μετά από τόσα χρόνια η αλληλοεκτιμηση υπάρχει ακόμα. Και για μένα όπως προσωπικά ζητάς δουλειά, προσωπικά παραιτησαι.

  15. Το να παραιτηθείς έτσι είναι κάπως αστείο.
    Το να το αναρτήσεις για να γελάσουμε μαζί σου όμως δείχνει και το επίπεδο του χιούμορ σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ