Καιρός Καθαράς Δευτέρας – Τάσος Αρνιακός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει το τριήμερο (Τι καιρό θα κάνει στην Κω)

1
1593

Καθάρας Δευτέρας – Με τι καιρό θα κάνουμε κούλουμα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.

«Μούσκεμα» φαίνεται πως θα μας τα κάνει ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Το ανοιξιάτικο σκηνικό θα μετατραπεί σε… χειμωνιάτικο με τον καιρό να παρουσιάζει σταδιακή μεταβολή από το Σάββατο (25/02/2017).

«Οι σημερινές λιακάδες, δυστυχώς, δεν θα συνεχιστούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, καθώς περιμένουμε σταδιακή μεταβολή του καιρού, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες» δήλωσε στο Newsbomb.gr o Τάσος Αρνιακός.

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τα δυτικά και θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, ενώ σταδιακά θα φτάσουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι νοτιάδες το Σάββατο θα φτάσουν τοπικά στα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ την Κυριακή θα γυρίσουν σε βοριάδες, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να σημειώσει πτώση κατά πέντε με έξι βαθμούς, πέφτοντας από τους 20 βαθμούς στους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. «Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά της βόρειας Ελλάδας αλλά από τα 1.500 μέτρα υψόμετρο και πάνω» προειδοποίησε ο κ. Αρνιακός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ