Ματαιώθηκε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κω την Τετάρτη 19/4

21
18868

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΤΙ? ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ?ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΤΟΥ!!

  2. Έπειτα από το κράξιμο του μπούλη το 2015 έχουν ξεγράψει την Κω.Να έρθει να πει τί; Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  3. Γιατί θα ρθεις ρε Αλέξη ;;; Δεν θα ρθεις να μας πεις μια λέξη … Πως γίνεται η διπλή η πλέξη ;;; Φοβήθηκες πως θα μασταν μόνο έξι ;; Θα ρχοταν πο την Καλυμνο η Καλοτινα να μας συντρεξει .,,,, Και άλλος πο τη Νυσιρο μπορούσε να σε αντέξει …., Χωρίς εσένα πως μπορεί Αλέξη μου να φέξει !!!

  4. Σιγά μην ερχόταν ο καραγκιοζης.Μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε.Αφού ΚΩΣ για τον Τσίπρα δεν υπάρχει.Θα του είπαν ότι θα γινόταν ρεζίλι .Είναι πολύ πρόσφατο η συμπεριφορά του για το νησί μας για να την έχει ξεαχασει ο κόσμος.

  5. Τελικά δεν τα βρήκαν με τους Πακιστανούς που ήθελαν για κοινό.Οι άνθρωποι έχουν τις δουλειές τους δεν θα πάνε για μερικά ευρώ να φωνάζουν ΣΥΡΙΖΑ.Άντε και για μας να πάμε να ψηφίσουμε να βγάλουμε τη ΝΔ από την πρώτη Κυριακή να πάμε στις δουλειές μας.

  6. Ωχ κριμα θα πάνε χαμένα τα γιαουρτια που μάζεψα..Αλ6 αυτα που επαθε ο Καμμένος θα ηταν πολύ μικρα αν τολμήσεις και πατήσεις το πόδι σου στο νησι…

  7. Aλεξη θα εισαι πρωθυπουργος.
    Τερμα η οικογενεια!! Ρημαξαν τη χωρα νε τις απευθειας αναθεσεις 17 δισεκατομμυριων σε κολλητους.
    Και τα λεφτα αλλαξαν χερια!!
    Απο τους μικρους στους μεγαλους!!

  8. Τρεις κ ο κουκος θα ητσν.μπορει κ τα Καπη μαζι.αφου τετοιοι ειναι στην οργανωση

  9. Οποτε κι αν έρθεις εμείς θα είμαστε δίπλα σου και στις 22 Μαϊου είσαι ξανά πρωθυπουργός. Το σκυλολοι των ανίκανων φαγαδων τελείωσε. Στις 21 παίρνουν τον κούλο

  10. Ποίος θα τα φάη τωρα! Τα αυγά, τις ντομάτες, και τις παλιές τούρτες που μαζεύω απο καιρό???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ