O Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα | ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Ψηφοδέλτιο νίκης

9
4094

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα. Αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις επί του θέματος μέσα στις επόμενες μέρες. Ήδη, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώθηκαν οι 6 από του 7 υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι είναι οι εξής:

  1. Γάκης Δημήτριος,
  2. Γιάνναρου Στέλλα,
  3. Καματερός Ηλίας,
  4. Καραγιάννη Χρύσα,
  5. Κασσάρας Γεώργιος και
  6. Σαράντη Κατερίνα

Πηγή: rodiaki.gr

 

Η Κατερίνα Σαράντη υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα

Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια Παρά Τριάθλου, Κατερίνα Σαράντη, θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα. Αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητά της.

Η Κατερίνα Σαράντη τον περασμένο Μάρτιο σε μια λαμπρή τελετή που φιλοξενήθηκε στο Σαμορίν, στις εγκαταστάσεις του X-Bionic Sphere, στη Σλοβακία, εκπροσώπησε την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και το ελληνικό Παρα Τρίαθλο, με υποψηφιότητα στην κατηγορία για την Καλύτερη Ευρωπαία Παρά Αθλήτρια.

Σε συνεντευξή της μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Μέσα από την προσωπική μου πορεία, έχω καταλήξει στη διαπίστωση πως τα άτομα με αναπηρία δεν πρέπει να επικεντρώνονται στη σωματική βλάβη, δεν είναι αυτή που τους βάζει τα εμπόδια στο δρόμο τους. Ο καθένας από εμάς οφείλει να καλλιεργήσει τα ταλέντα του, να κυνηγήσει τα όνειρά του και να δώσει την προσωπική του μάχη για μια κοινωνία αποδοχής και συμπερίληψης για όλους. Δεν θα βρούμε στην πορεία αυτή μόνο εύκολα ή βολικά πράγματα. Όμως δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα όταν κάποια στιγμή τα παρατάμε, είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού. Ας πάρουμε τον χρόνο μας και ας ξαναπροσπαθήσουμε.”

Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου
Κως, 9/4/2023
«Ψηφοδέλτια νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία»
Με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/4/2023, δόθηκε ουσιαστικά και επίσημα η εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα, καθώς εγκρίθηκαν σχεδόν στο σύνολό τους τα ψηφοδέλτια της νίκης και το εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάϊου.
Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα θερμό  και ενθουσιώδες κλίμα, που εισπράττει από την απευθείας επαφή με τους πολίτες στις περιοχές που επισκέπτεται, σημείωσε δε ότι αυτό το αίσθημα του κορεσμού των πολιτών από τις ανάλγητες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη μπορεί και πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξη και απόφαση πολιτικής αλλαγής μέσα από την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Τόνισε δε, ότι η καθαρή νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αποτελέσει το κλειδί για τη συγκρότηση μιας δυνατής και μακράς πνοής Κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών συγκλίσεων και πολιτικών, που θα δώσουν την απαραίτητη ανάσα στην δοκιμαζόμενη κοινωνία.
Μόνος εγγυητής της πολιτικής και κοινωνικής αυτής σταθερότητας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος με την ισχυρή εντολή που θα λάβει από την ψήφο του ελληνικού λαού θα μπορέσει να οδηγήσει την κοινωνία σε πολιτικές, οι οποίες  θα διασφαλίζουν τη Δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς, τη Διαφάνεια, την Αξιοκρατία και την εκ βάθρων αλλαγή των συστημάτων διαπλοκής και διαφθοράς όπου κι αν βρίσκονται.
Εγγύηση, όχι μόνο για τη νικηφόρα πορεία μας στις εκλογές αλλά και την συγκρότηση μιας βιώσιμης προοδευτικής Κυβέρνησης μακράς πνοής, είναι η συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση μας, το τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμά μας, καθώς και το έμψυχο δυναμικό μας, από όλους τους χώρους, που στελεχώνει τα ψηφοδέλτια του κόμματος και το οποίο θα κληθεί την επόμενη μέρα να υλοποιήσει τις πολιτικές μας.
Έτσι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δωδεκάνησο διαμορφώνεται πλέον ως εξής , με 6 από τους 7 υποψηφίους να έχουν ανακοινωθεί :
Γάκης Δημήτρης, βουλευτής
Γιάνναρου Στυλιανή, ιδιωτική υπάλληλος
Καματερός Ηλίας, πρώην βουλευτής-αρχιτέκτονας

Καραγιάννη Χρύσα, διατροφολόγος -διαιτολόγος
Κασσάρας Γιώργος, πρώην βουλευτής-οικονομολόγος
Σαράντη Κατερίνα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο παρατρίαθλο
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου εύχεται σε όλες και όλους τις/τους υποψήφιους καλό και νικηφόρο αγώνα .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τόσα που πρόσφερε επί πρωθυπουργίας του.Τοσες φορές που μας επισκέφθηκε.Μεταναστευτικο, δύο χαμένες σεζόν.Σεισμος, δύο χρόνια ούτε σημασία.Θελει και την έδρα.Κριμα γιατί θα μας εκπροσωπήσει ως Δωδεκάνησα.Αν μη τι άλλο, αυτό λέγεται θράσος.Ουστ κ@πρ@σκ@,λ@…..

  2. Την Κω την απέφευγες σαν ο διάβολος το λιβάνι, στον σεισμό δεν φάνηκες – ένα μαυρο σου αξίζει και να μας λείπουν οι συμφωνίες των Πρεσπών στα μέρη μας

  3. Δε σας αρεσε ο Τσιπρας γιδια? Προτιματε παιδεραστες, turkaegean, υποκλοπες, απευθειας αναθεσεις, δολοφονιες εκτος ΜΕΘ και να ζειτε με κουπονια. Τσιπρας και παλι Τσιπρας να φυγει η συμμορια. ΟΥΣΤ!

    • Τί να προτιμήσουμε;Το δημοψήφισμα, το κλείσιμο των τραπεζών,τα capital controls, το μεταναστευτικό, την συμφωνία των Πρεσπών, το σκισιμο των μνημονίων, τους υποστηρικτές μπαχαλακηδες, το να χάσουμε και κανένα νησί τί έγινε,τον Πολακισμο, την θάλασσα που δεν έχει σύνορα….Ασε καλύτερα, ψήφισε εσύ Συριζανελ,καμμενακια,αντωναρους, και αποπατο ΠΑΣΟΚ.Εμεις θα ψηφίσουμε ΝΔ και Μητσοτακη.Οσο για το Ουστ, αντιγράφεις.Το γνήσιο είναι: Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

    • Ωραίος προοδευτικός λόγος.Όλοι έχουμε καταλάβει τι περιέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.Αλήθεια θα έρθει ο Τσιπρας στη Κω;Ξέρει ότι είναι Ελληνικό νησί;

  4. Παιδιά αν ξέρει καποιος να μας το πει;Τι του έχουν κάνει τα Δωδενανησα του Τσίπρα και μας εκδικηται τόσο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ