Συγχαρητήρια του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού για τη σημαντική διάκριση του γυμνασίου Ζηπαρίου

0
2248

 

Συγχαρητήρια του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης

κ. Γιάννη Κρητικού  σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες

του Γυμνασίου Ζηπαρίου της Κω με αφορμή τη σημαντική διάκριση

στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τίτλο ‘Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες’ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου

 

 

Με αφορμή τη διάκριση με πρώτο βραβείο στην κατηγορία Σποτ (μουσική, οπτικοποίηση, μήνυμα) του Γυμνασίου Ζηπαρίου της Κω στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τίτλο ‘Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες’ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, ο Εντεταλμένος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννης Κρητικός δήλωσε:

 

“Θέλω να συγχαρώ δημόσια τη Διεύθυνση, τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου Ζηπαρίου της Κω για την πολύ σημαντική διάκρισή τους. Κέρδισαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Σποτ (μουσική, οπτικοποίηση, μήνυμα) στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τίτλο ‘Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες’ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

 

Η επιτυχία τους δεν αποτελεί τιμή μόνο για τους ίδιους. Αποτελεί τιμή και για την Κω μας, τα Δωδεκάνησά μας και το Νότιο Αιγαίο μας. Αποτελεί όμως ιδιαίτερη τιμή και για την εκπαίδευση και επιβεβαιώνει την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται ιδιαίτερα στην παραμεθόριο. Τέτοιες δράσεις έχουν τεράστια συμβολή στην εξέλιξή των μαθητών και μαθητριών του τόπου μας σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες και συμβάλλουν καθοριστικά στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

 

Μπράβο σας συνάδελφοι εκπαιδευτικοί! Μπράβο σας παιδιά! Συγχαρητήρια στους γονείς!

Μας κάνατε περήφανους!’’

 

 

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ