Δωρεάν έλεγχος μαθησιακών αδυναμιών στην Κω

0
2070
Αγαπητοί γονείς,
Ονομάζομαι Μήταλας Ανδρέας, είμαι εκπαιδευτικός στο 1ο Γυμνάσιο της Κω με κύρια ειδικότητα καθηγητή Πληροφορικής και με δεύτερη ειδικότητα ΠΕ70 δασκάλου.
Στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σας προσκαλώ σε ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικό μαθησιακό έλεγχο των παιδιών σας για ανίχνευση τυχόν
μαθησιακών αδυναμιών αλλά και του τύπου μαθητή που είναι, έτσι ώστε να λάβουν κατάλληλη καθοδήγηση με σκοπό την καλύτερη απόδοση στα μαθήματα τους.
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και βγουν τα αποτελέσματα του ελέγχου, θα λάβετε οδηγίες για τον τρόπο που μπορείτε να βοηθήσετε καλύτερα τα παιδιά σας, έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στο σχολείο.
Ο ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από 11/4 έως και 13/4/2023 και από 19/4 έως και 23/4/2023 αυστηρά κατόπιν ραντεβού. Οι ηλικίες των μαθητών που θα αξιολογηθούν είναι από 5 έως και 16 ετών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να κλείσουμε ένα ραντεβού και για να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες.
Ο διαγνωστικός έλεγχος θα γίνει στην πόλη της Κω.
Τηλ Ραντεβού : 6943735865 (απογευματινές ώρες 18:00 – 21:00)
Με προσωπικό μήνυμα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ