Στο Ράδιο Αρβύλα έφτασαν τα χάλια του νοσοκομείου Κω Ώρα Μηδέν

8
24546
Στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, έφτασαν τα χάλια του νοσοκομείου μας, αφού στο χθεσινό επεισόδιο, έγινε αναφορά για την σημαντική υποστελέχωση του νοσοκομείου μας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 15:10′ έως το 17:00′

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ρε Παππά … και όλοι οι ακόλουθοι … τα ΄΄΄΄΄΄ όλα. Τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού όμως. Η κάλπη κρύβει εκπλήξεις .

  2. Δεν κοιτάνε τα χάλια του συνεργάτη τους που ξευτελιζε τις κοπέλες μόνο για να κάνουν ακροαματικότητα νοιάζονται δήθεν για το νοσοκομείο μας και μας δυσφημίζουν.. Αυτοί σε κάθε επεισόδιο κονομανε χιλιάδες ευρώ σε βάρος όσων τους παρακολουθούν . Το Νοσομομειο μας έχει ανάγκη από σοβαρούς ανθρώπους που θα φροντίσουν για την στελέχωση του. Οχι από γελοίους κλόουν.

  3. Πάντως το ράδιο αρβύλα αγαπάει βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων. Μετά την Κάλυμνο τώρα σειρά η Κως.

  4. Μόνο με παρέμβαση στα media και την είσοδο του θέματος στην πολιτική ατζέντα θα ασχοληθούν μαζί μας. Μόνο ότι τους κοστίσει στην εικόνα τους

  5. Το 2019 ο Λάκης Λαζόπουλος είχε αναλάβει την σάτυρα και αντιπολίτευση στην ΝΔ.Το 2023 ο βρωμερός αρβυλας,ο κολλητός του Στάθη του παιδεραστή που δεν έχει καταλάβει τίποτα.Αν νομίζουν ότι πλήττονται η εξουσία και η κυβέρνηση κάνουν λάθος.Ο μακαρίτης ο Χάρρυ Κλυνν,ο Μητσικώστας,ο Σεφερλής κάνουν σάτυρα χωρίς προσβολές και βρωμιες.Αηδθα προκαλεί ο αρβυλας και τίποτα άλλο.

  6. Μποχαλοι ενοχλούνται. Η αλήθεια σας πονάει. Την καρδιολόγο τη ντορικα εσείς τη διώξατε, με τον τρόπο σας. Το χουσεΐν το γιατρό, το ίδιο. Ορθοπεδικους, ουρολόγους, εναν έναν τους διώξατε. Για ρωτήστε …… (άμα κοτάτε). Έχετε αυτό ακριβώς που σας αξίζει. Μια μποχαλία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ