Ομόφωνα αθώος ο Διοικητής της ΠΥ Κω Γρηγόρης Μαυρίδης

9
36700

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε σήμερα από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο Διοικητής της ΠΥ Κω κ. Γρηγόρης Μαυρίδης.

Μάλιστα κατά την σημερινή εκδίκαση το παρόν στην δικαστική αίθουσα έδωσε και ο Αρχιπύραρχος – Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νόμου Δωδεκανήσου κ. Κρασσάς Μιχαήλ, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Μαυρίδη.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνα αθωωτική για τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω η οποία τον δικαιώνει πλήρως και τον απαλλάσσει οριστικά από κάθε ποινική ευθύνη που του απέδιδε το κατηγορητήριο και η υπόθεση εις βάρος του μπαίνει στο αρχείο.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φυσικά και αθώος. Είναι δυνατόν τέτοιοι άνθρωποι με γνώσεις και όρεξη για δουλειά όχι μόνο για την υπηρεσία τους αλλά και για τον τόπο στον οποίο ζούνε να διώκονται; Πάντα άξιος Γρηγόρη!!!

  2. Συγχαρητήρια στον πιο μάχιμο αξιωματικό που έχει περάσει από το νησί!!! επιτέλους από το 2017 δικαιώθηκε ο άνθρωπος!!! και γιατί!! χωρίς να υπάρχει κατηγορία!!! απίστευτο!!!

  3. Οποιος ήταν στο δικαστήριο κατάλαβε ότι στήθηκε μια απάτη κατά του συγκεκριμένου Αξιωματικού για να τον καθαρίσουν!! Το ΟΜΟΦΩΝΑ αθώος τα λέει όλα!!!

  4. Το θέμα είναι όμως ότι συνεχίζουν κάποιοι εκ των έσω να του βάζουν τρικλοποδιές.Ποσο καιρό θα τους συγχωρεί ακόμα;Θα σταματήσουν κάποτε; Πόσο ψυχοφθόρο είναι να συνεργάζεσαι μαζί τους; Μήπως θα έπρεπε να τους ξεμπροστιασει κάποια στιγμή; Γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της……

  5. Μπράβο κ Μαυριδη όλοι ήμασταν σίγουροι για την αθώωση σας από το 2017. Και όλοι γνώριζαν τι είχε γίνει τότε!! και ποια είναι η κατάληξη των κυρίων που σας κατηγόρησαν και ποια η εξέλιξη η δικιά σας !! Συγχαρητήρια!!

  6. Αντί να λέμε ευχαριστώ που έχουμε επιτέλους έναν διοικητή μάχιμο και όχι διοικητή γραφείου.
    Πάμε να τον φάμε και αυτόν.
    Κύριε διοικητα συνέχισε το έργο σου και εμείς ήμαστε πάντα δίπλα σου.

  7. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΕ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗ !ΑΞΙΟΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ