Ωρολογιακή βόμβα για το τουριστικό προϊόν & για την ίδια μας τι ζωή η έλλειψη Ιατρών στο Νοσοκομείο

4
8191

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Κω Γιώργος Σεγραίδος σε συνέντευξη στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv αναφέρει ότι η κοινωνία της Κω έχει διάθεση να αντιδράσει σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο με την έλλειψη ιατρών άλλα παράλληλα συνεισφέρει ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Η κίνηση του ΣΕΠΕ Κω αυτή την στιγμή συνεισφέρει με επιδότηση 300 ευρώ για 12 μήνες στον παθολόγο που θα έρθει στο νησί μας δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα κίνητρο. Καλούμε την κυβέρνηση, τους βουλευτές του νομού, τον Δήμο, την Περιφέρεια και την Διοίκηση του νοσοκομείου, να προβούν σε άμεσες ενέργειες που θα βελτιώσουν την απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Η υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται στην Κω δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Οι λύσεις πρέπει να δοθούν τώρα. Αν αυτές αφορούν την υποχρεωτική στελέχωση με στρατιωτικούς γιατρούς, την παροχή επιπλέον κινήτρων, την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τον τρόπο στελέχωσης των νοσοκομείων της επαρχίας ή κάποια άλλη διαδικασία, αυτό είναι κάτι που έπρεπε ήδη να είχε απαντηθεί από τους εμπλεκόμενους φορείς.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ. Σεγραιδο πείτε μας ως αρχηγός του κινήματος τι δράσεις θα γίνουν θελουμε να στηρίξουμε ολοι μας την πρωτοβουλία σας, πρέπει να είναι δυναμικές οι παρεμβάσεις κλείσιμο λιμένα, αεροδρομίου, επαρχειου, Δημαρχειου, Δικαστικού μεγάρου, επαρχιακου δρομου, ετσι Θα μας ακούσουν ολο το νησί είναι δίπλα σας στηρίζει δώστε το στίγμα και ακολουθουμε
    Ο Σύλλογος μας Γυναικών Κω έχει προγραμματίσει ήδη πορεία για αντίδραση σε όλο αυτο

  2. Έρχονται οι τουρίστες και έσφιξαν τα πράγματα. Πέρσι που παραιτήθηκε και η άλλη παθολόγος, δύο ήταν έτσι και αλλιώς, και, ενώ είχαμε κάνει προειδοποίηση, δεν κουνήθηκε κανείς. Μπαίναμε στον χειμώνα και δεν υπήρχε τουρισμός.
    Το θέμα είναι πως, δύσκολα θα έρθει παθολόγος. Και δεν είναι μόνο οικονομικό.
    Για να λειτουργήσει μια κλινική, χρειάζονται 3 παθολόγοι. Και, δε θα βρεθούν.
    Μακάρι να διαψευστώ, αλλά παθολόγος αναζητείται τουλάχιστον 5 χρόνια.

    • Όλοι πρέπει να φωνάξουμε για το νοσοκομείο ο λαός τις κω πρέπει να αφυσει τον καναπέ το νοσοκομείο ανήκει στο κόσμο κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας στεριώσει το υπέρτατο αγαθω την υγεια

  3. Το νοσοκομείο ώρα μηδέν ο λαός τις κω πρέπει να αφυσουμε τον καναπέ να κάνουμε κάτι εμείς γιατί τοπική κ κεντρική εξουσία από το 1985 μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ