Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Ιάκωβου Φλεριανού

1
5998
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ   ΙΑΚΩΒΟΥ ΦΛΕΡΙΑΝΟΥ

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Κω το άκουσμα της ξαφνικής απώλειας του Ιάκωβου Φλεριανού , ο οποίος διετέλεσε τα τελευταία χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Κω .

Υπήρξε αδιαμφισβήτητα ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Μια προσωπικότητα φωτεινή με στόχο πάντα την προσφορά και την αλληλεγγύη .

Φίλε Ιάκωβε , με την τελευταία σου πρόσκληση έφερες όλους εμάς τους φίλους σου για λίγες στιγμές κοντά σου πριν το μεγάλο ταξίδι. Το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο στις καρδιές μας .

Εύχομαι στους οικείους σου κουράγιο και δύναμη .

 

Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

 

                                                                                      Καμπανής Ιωάννης

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

( ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, με το άκουσμα της θλιβερής είδησης του πρόωρου και αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω ΦΛΕΡΙΑΝΟΥ Ιάκωβου, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο συνάδελφο μας και γιο του θανόντα ΦΛΕΡΙΑΝΟ Σταμάτιο, καθώς και στην οικογένεια του.

 

Αντιπροσωπία της Ένωσης μας θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία για το <<τελευταίο αντίο>>, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/02 2μμ, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ι. Παππά για τον θάνατο του Ιάκωβου Φλεριανού

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω, Ιάκωβου Φλεριανού, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή πίτας του συλλόγου, μας γέμισε όλους θλίψη.
Ήταν ένας δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός συμπολίτης μας, άξιο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας που είχε υπηρετήσει επάξια και ως διοικητής σε μονάδες της Κω.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ιωάννης Κ. Παππάς
Βουλευτής Δωδεκανήσου

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ