Τριήμερη περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη στην Κω

0
2143


Τριήμερη περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη στην Κω

 

       Σημαντικές συναντήσεις με θεσμικούς εκπροσώπους, αλλά και κοινωνικούς φορείς είχε επιλέγοντας την πατρίδα του Ιπποκράτη, ως πρώτο σταθμό της προεκλογικής της εκστρατείας στα Δωδεκάνησα, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Ελευθερία Φτακλάκη.

Η κα Φτακλάκη παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. του Αγίου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, και αμέσως μετά είχε την τιμή να συζητήσει μαζί του για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική εκκλησία.

Η υποψήφια Βουλευτής εξέφρασε παράλληλα την ευαρέσκεια της για την απόφαση της Ι.Μ. να συνδράμει στην απάλειψη του πόνου των σεισμοπαθών Τουρκίας -Συρίας  με τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με το Βακούφ, ενώ νωρίτερα κατά την άφιξη της στο λιμάνι συνεχάρη και την Πρόεδρο του Βακούφ Ελβάν Κοτζαογλάν και τον Σοφολογιότατο Ιρφάν Τράμπα.

Οι επαφές ξεκίνησαν με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς συναντήθηκε αρχικά με τον πρώην συνάδελφο της και Έπαρχο Κω-Νισύρου Ιωάννη Καμπανή, που την υποδέχτηκε με θέρμη, καθώς είχαν συνεργαστεί αποτελεσματικά στο πρόσφατο παρελθόν υπηρετώντας το Β’ βαθμό Τ.Α., όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για όλα τα έργα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά για τα έργα της δημοτικής αρχής στο νησί.

Η κα Φτακλάκη είχε επίσης συνάντηση εργασίας τη Δευτέρα, με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Δωδεκανήσου της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδ/σου Γιώργο Στέργου, για τα ζητήματα που απασχολούν στα νησιά τον κλάδο της ΕΛ.ΑΣ, κυρίως δε με την ενίσχυση περισσοτέρων αστυνομικών ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες που οι ανάγκες αυξάνονται υπέρμετρα στο νησί.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη συνάντηση -ως υποψήφια Βουλευτής- με φίλους και στελέχη του κόμματος στο ξενοδοχείο «Μαριτίνα», δίνοντας το στίγμα της υποψηφιότητας της που χτίζεται σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Στην ομιλία της η κα Φτακλάκη ζήτησε από τους φίλους να σταθούν στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. «Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μέλλον για τη χώρα προδιαγράφεται καλύτερο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η υποψήφια Βουλευτής παραβρέθηκε στην επιτυχημένη εκδήλωση της Λέσχης Φιλίας Κω.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ