«Θέλουν τον Αντιμαχίτη να δουλεύει 12ώρα στην κουζίνα με 800 ευρώ ή από το Μπαγκλαντές με 500 ευρώ»

8
5981

«Θέλουν τον Αντιμαχίτη να δουλεύει 12ώρα στην κουζίνα με 800 ευρώ η από το Μπαγκλαντές με 500 ευρώ»

πηγή: MAZI στο Κostv

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν υπάρχει μισθός 500 ευρώ αν είσαι δηλωμένος ούτε και από την Ουγκατα να είσαι.Αυτά τα λένε μόνο όσοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ.Οποίος δουλεύει πληρώνεται όπως όλοι δεν έχει μισθό ανάλογα το διαβατήριο.Έχει όμως ανάλογα τα προσόντα και τι προσφέρει ο καθένας.Εδώ έρχονται από όλη την Ελλάδα για δουλειά πληρώνοντας και πανάκριβα ενοίκια και τον Αντιμαχητη δεν τον συμφέρει.Τι να πω.Γιαυτο έχουμε περισσότερους Καλύμνιους στο ξενοδοχείο,τους Αντιμαχειτες δεν τους συμφέρει.(Υπάρχουν Καταπληκτικοί άνθρωποι και εργαζόμενοι από την Αντιμάχειας απλά το λέω επειδή το άρθρο λέει για Αντιμάχειας.)

    • Το άτομο αυτό εδώ και ένα χρόνο παρεμβαίνει λέγοντας τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες,βγάζοντας τρελούς ακόμα και αυτούς που έχουν προσωπικά βιώσει ένα γεγονός. Έτσι απλά για οπαδικούς σκυλογαυγιστικούς λόγους.
      Τι να πει κάποιος που εργάζεται μέσα σε ξενοδοχείο που ζουν ανήλικοι Πακιστανοί και διαμένουν εκεί τρώγοντας το φαγητό που περίσσεψε την προηγούμενη ημέρα. Τα ανήλικα Αλβανά,κάποιους δήθεν μαθητευόμενους από Ρουμανία,Πολωνία,Λετονία,Σλοβενία Κανένας απ αυτούς αλλά και άλλους που έχουν συνταξιοδοτηθεί δουλεύοντας μόνο με 500 και κάποια φαγητά.
      Η ηλίθια αποτελεί την ντροπή του Νησιού.
      Πιστεύει ότι με το να γράφει βλακείες θα επηρεάσει ψήφους.
      Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο με την ακατανόμαστη πατσαβούρα.
      Ας της δώσουν ένα παράσημο βλακείας για επιβράβευση.
      Έχει γίνει ανέκδοτο και ακόμα να σεβαστεί τα παιδάκια της,
      Κάποια απ αυτά τα παιδιά κάνουν του κόσμου τις αγγαρίες και κάποιες κοπέλες εκδίδονται σε πελάτες.
      Είναι για φτύσιμο το συγκεκριμένο νυμφίδιο.

    • Όπως τα λέει η miranta! Δουλεύω σε ξενοδοχεία εδώ και 20 χρόνια, οι φετινοί μισθοί είναι οι υψηλότεροι από ποτέ! Κάντε μια βόλτα στις αγγελίες του site, να δείτε κάτι 1200-1500ρια που παίζουν παντού και αφήστε τα 800 για 12ωρα, δεν υπάρχουν πουθενά αυτά!

  2. Πολύ σωστά τα λέει η κ Λάμπρου…. παραπονιούνται για έλλειψη προσωπικού αλλά δεν δίνουν και έναν καλό μισθό…..

    • Στη Σαντορίνη κατάφεραν καο υπέγραψαν τοπική σύμβαση εργασίας οι εργαζόμενοι στον τουρισμό-επισιτισμό και μπράβο τους !!! Μακάρι να μπορούσε να γίνει και εδώ μακριά από τα κόμματα , τα κοντάρια και τους πολιτικάντηδες ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ