Αναγνώστης: Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτό το έγκλημα κατά της υγείας όλων στο νησί μας;

53
18581

Χθες εισήχθη γυναικα μεσήλικας με χαμηλό οξυγόνο και υψηλο πυρετο για τις πρώτες βοήθειες, άρχισαν λοιπόν τηλέφωνα στους ιδιώτες παθολόγους να συνδράμουν ολοι αρνήθηκαν, την έδιωξαν από το νοσοκομείο Λέγοντας τράβα Ρόδο Η Αθήνα, ρωτάω ήρεμα ποσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτο το έγκλημα κατά της υγείας όλων στο νησί μας, όσο για τους παθολόγους ιδιώτες κατώτεροι των προσδοκιών και του ορκου στον Ιπποκράτη!!!

Γ.Μ

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως ήρθε η στιγμή επιτέλους μέσω των social media, να διοργανωθεί κάτι μεγάλο…. Όλοι μας αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο στην social ζωή μας…. Αλήθεια πόσο εύκολο είναι να βρεθούμε όλοι ΜΑΖΙ να φωνάξουμε για κάτι μεγάλο… Διοργανώσεις γίνονται, διάφορες για διάφορους λόγους και σκοπούς… Δεν μας νοιάζει τελικά για την ΥΓΕΙΑ μας γιατί ποτέ δεν διεκδικούμε κάτι όλοι μαζί εκτός από ελάχιστους ανθρώπους που παλεύουν μόνοι τους χρόνια.. Αλλά τίποτα… Πόσοι άνθρωποι θα φύγουν ακόμα… Πόσοι άνθρωποι μας Θα φύγουν χωρίς αξιοπρέπεια..Πόσοι δεν θα προλάβουν…. Πόσο θα περιμένουμε ακόμη… Γεράσαμε να περιμένουμε να αλλάξει η περίθαλψη στην Κω… Κρίμα.. Κρίμα..Όλοι θα χρειαστεί να περάσουμε αυτήν την πόρτα του Νοσοκομείου.. Μην νομίζετε ότι δεν θα χρειαστεί ΠΟΤΕ!!!!

    • Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν κάποιος πεθάνει ????? Απορώ δεν συγκίνητε κάνεις ??? Η μήπως πρέπει να αρχίσουμε τις μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου ?????

  2. Έχουμε τους ντόπιους γιατρούς που απλά μαζεύουν λεφτά .Η απολυτη ξεφτηλα δεν γράφτηκαν και στο προσωπικό γιατρό μην χάσουν κανένα 10ρικο από το να γράψουν συνταγή.Μόνο αυτό κάνουν τελικά.

  3. Το νησί ποιανού? Ρε κόψτε αυτή την καραμέλα δεν έχετε βαρεθεί? Δεν υπάρχει σωτηρία αυτό το νησί σε λίγα χρόνια θα ναι αποικία με αλλοδαπούς μόνο ξυπνάτε ρεεεεε, τα μαύρα σας τα χάλια εδώ που ζείτε και ανεχεστε να σας κοροϊδεύουν μια ζωή

  4. Ποιο έγκλημα,υπάρχει μια ηλίθια με υπογραφή Μιράντα που λέει

    ότι λέμε φαντασίες και έχει ιδιωτικούς παρόχους υγείας.

  5. Μήπως για αυτό το χάλι φταίμε εμείς;;; Έχει ξεσήκωθει κάνεις;;; μονο κάποιες σκόρπιες φωνές αραιά και που.Στο νησί του Ιπποκράτη η μεγάλη του ντροπή ειναι το νοσοκομείο.Στο νησί που γεννήθηκε η ιατρική και όποιος μπει μέσα απαξιώνεται από τον κάθε καρεκλοκενταυρο δήθεν επίορκο γιατρό.Οταν όμως έρχονται τα λαμογια με πολλές υποσχέσεις όλοι ξωπίσω τους τρέχουμε, μήπως και τσιμπήσουμε κανένα ρουσφέτι. Αρα ποιος φταίει;;

  6. Προς ανώνυμο. Εσύ πρέπει να είσαι αλλοδαπός. Για να γράφεις αυτά για ένα ελληνικό νησί. Το πρόβλημα είναι πανελλαδικό για την υγεία στα νησιά όμως φαίνεται περισσότερο. Είχα διαβάσει πριν καιρό ότι σε λίγες μέρες θα γινόταν μεγάλη διαμαρτυρία αν θυμάμαι καλά έχει περάσει καιρός βλέπετε.

  7. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

  8. Εμείς, φτεμαι, ηκατοικοι, πρέπει, όλοι μαζί, να κάνουμε. Κάτι, λαετις, κω, άσε, τον, καναπέ, η, υγεία, είναι υποθέσει, ολομας

  9. εμείς φταίμε,ηκατοικοι. Λαέ. Τηςκω. Όλοι μαζί. Να κάνουμε κάτι. Το νοσοκομείο είναι. Υποθέσει, ολονμας

  10. προς ολους τους Ανωνυμους (βαλτε και κανενα ονομα ρε παιδια) δεν μπορεις να διαμαρτυρεσαι ανωνυμα σαν να φοβασαι κιολας , οσο για το θεμα η παροιμία λεει <> αυτοι ειμαστε αυτα θα εχουμε, ολοι οι διαγωνισμοι θα βγαινουν αγωνοι, γιατι να ερθει παθολογος στο νοσοκομειο να δουλευει 15 ωρες 7 μερες χωρισ ρεπο? κ ποσα θα θαρει? και σπιτι? διαμερισμα 70m2 550ευρω σου λεει και αμα θελεις, βρε τουρισμό να εχει και ας ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…….

  11. Ο Νικηταράς υποσχέθηκε νέο νοσοκομείο το 3031 με 3045 θα είναι έτοιμο όποτε κάντε λίγο υπομονή να το φτιάξει.. δεν έχει σημασία που ζούμε το 2023 ένα μπάχαλο… όπως αναφέρω λοιπόν το 3031 με 3045 σε μερικά χρονάκια θα είναι έτοιμο..

  12. ωναξουμεμηνπεριμενουμεαποτουςαλλους. Απαραδεκτοτονησιτου, ηποκρατη, ναμηνεχειγιατρους

    Το, νοσοκομείο είναι. Ειποθεσειολονμας, το. Όλοι. Μαζί να κάνουμε, κατι

  13. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ!!!!ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!!!!ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣΑΕΙ ΣΑΝΟ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΑΛΛΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.

  14. Απάντηση, όλοι μαζί να κάνουμε κάτι. Εμείς ηκατοικοι φτεμαι, τονοσοκομειοειναιηποθεσει, ολονμας

    • Όλοι μαζί! Ο. Κ. Έρανος? Ναι. Και με τα χρήματα όλων! Και όσοι δεν συνεισφέρουν! Εκτός! Και όλοι οι λευταδες που δίνουν? Και αυτοί εκτός

  15. Ολοινακανουμεκατοι, το νοσοκομείο, είναι υποθέσει ολομας, εμείς φταίμε, πουταανεχομαστε

  16. Δυστυχως, ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης δεν κάνουν τίποτα!!! Ο δε Δήμαρχος να ξεσηκώσει και να συσπηρώσει το νησί εναντίων της κυβέρνησης που είναι άπραγη χρόνια τώρα, ο δε περιφερειάρχης να υποστηρίξει και να κινηθεί στην ίδια κατευθυνση! Να ξεσηκώσουν τους Δημότες και ως μπροστάρηδες να επιβάλουν μέτρα πίεσης οπως μη καταβολή φόρων και άλλα… Ποιος ομως θα ασχοληθει με κάτι άλλο εκτός απο τις εκλογές και την Καρέκλα??? Στοέλεος μας λοιπόν… Ετσι για να μας κλεισουν το στόμα, θα στείλουν ένα γιατρό για κανα μήνα!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΕΕΕΕ , ΚΟΙΜΑΤΑΙ????

    • Μπακλαβα μαλλον για χαννο σε κοβω. Τι δουλεια εχει για το χαλι του νοσοκομειου, το Δ.Σ.?
      Η κυβερνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ φταιει, και πρεπει να το καταλαβει και ο τελευταιος πολιτης. Γιαυτο ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ.

  17. Πρέπει να κάνουμε κάτι δραστικό..για εμάς κ για τους τουρίστες.ρωτανε αν ο καθένας έχει λεφτά να πληρώνει ιδιώτες ή να αναγκαστεί να πάει εκτός Κω; Η μάνα μου είναι συνέχεια με τον φόβο μην τυχόν κ πάθει κάτι.

  18. Αγαπητοί φίλοι της Κω , είμαι από Αθήνα και κατοικώ στην Κω την οποία λατρεύω , δεν ψηφίζω καν εδώ. Κάποτε μέσα στο καλοκαίρι δε θυμάμαι ακριβώς, Ιούλιο ή Αύγουστο , κάποιος κύριος στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το πόσο επικίνδυνο είναι το νοσοκομείο και ειδικά όταν δεν έχει ειδικό παθολόγο . Οι περισσότεροι τον κατέκριναν γιατί λέγανε ότι ήταν εκτός θέματος . Δεν είδα κανέναν τότε να ιδρώνει το αυτί του . Παρά μόνο ένας άλλος κύριος που διετέλεσε πρωην Δήμαρχος του είπε μπράβο . Είναι προτιμότερο να παραφωνείς παρά να αφωνείς . Αποτέλεσμά; Έως και σήμερα απ΄ότι διαβάζω η κατάσταση παραμένει η ίδια . Τα συμπεράσματα δικά σας .
    Με ειλικρίνεια ,
    Συνταξιούχος Αρχιτέκτονας

  19. ΠΡΟΤΑΣΗ. Περιφρονηστε τους. Αγνοειστε τους . Ας μην ξαναβρεθει -ξαναπαει ΚΑΝΕΝΑΣ σε ΚΑΜΙΆ πολιτική -κοματικη εκδηλωση τους.

    • Επαναλαμβάνεσαι άσκοπα και άδικα.Η μόνη λύση είναι η ομαδική ΑΠΟΧΗ

      απ την ψήφο,ή ψήφο σε άλλο κόμμα απ αυτά που εκπροσωπούνται στο Νησί για μόστρα και μόνο.
      Δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν διαπλεκόμενα?Ότι τα ιδιωτικά συμφέροντα εξυπηρετούνται απ αυτούς που δεν αντιδρούν?Δεν καταλαβαίνεις ότι η TUI με τις ασφάλειες είναι καλυμμένη οπότε βολεύεται?

  20. ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ; ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!

    • αλλά μέχρι να φτάσεις αφού είναι εκτός νησιού, απλά μετακομίζεις εις Κύριον.

  21. Η μποχαλαρία νομίζει ότι είναι πριγκηπάτο του μονακό με ενοίκια για τις τρώγλες του 1980. Πικρόχολος και μικροπρεπής ο κόσμος εκεί, ποιος γιατρός να πατήσει το πόδι του στο ξερονήσι

    • Εντάξει εσύ το τερμάτισες, έλεος πια, έβγαλες όλο σου το μένος και μόνο με το ‘Η μποχαλαρία’!!
      Πίσω στο κατσικοχώρι σου λοιπόν!!

    • Πρώτον μποχαλια λέξη δεν υπάρχει ,την βγάλατε από το μυαλό σας εσύ κ οι όμοιοι σου ,δεύτερον τρωγλες στην Κω δεν υπάρχουν κ αν υπάρχουν είναι λίγες ,τρίτον τα ενοίκια είναι τα ποιο φθηνά στην Ελλάδα ,κ κάτι σαν κ εσένα όταν φύγετε από τα σπίτια τα κάνετε εσείς σαν τρωγλες ,απολίτιστοι βόρειο Ελλαδίτες !!!!! Από την βρώμα που αφήνετε καταστρεφωντε τα μπάνια οι κουζίνες κ οι τοίχοι ,βούλωσε το λοιπόν κ αν δεν γουστάρεις πήγαινε στην Αθήνα να πληρώνεις 500€ για γκαρσονιέρα συν τα κοινόχρηστα .Ξερονήσι δεν είμαστε πικριχολε κ το ξέρεις πολύ καλά ,τα έχουμε όλα ,!!!! Κ όχι σαν το χωριό σου που έχει μόνο γίδια σαν κ εσένα !!

  22. Μιραντα γιατι η ΝΔ τελευταια μιλαει για συνεκμεταλλευση στο Αιγαιο? Με ποιον θα το συνεκμεταλλευτουμε ρε πατριδοκαπηλες ….νες του Ερντογαν? Αυτα να τα πειτε στους πιλοτους που σκοτωθηκαν πριν λιγες μερες. Πουλημενοι!

  23. Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που αναφέρει ο » ΥΓΙΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ»
    Για να εισακουστούμε χρρειάζεται να κλείσει το Αεροδρόμιο και Λιμάνι με δική παρέμβαση «ημών των ιδίων» και να σταματίσουμε να είμαστε ¨ΚΟΤΕΣ»-«ΚΩΤΕΣ».
    Φτάνει η κοροϊδία απο την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και τους θιασώτες βΒουλευτές με υποσέσεις και φούμαρα.
    ΕΙΝΑΙ Επίκύνδινο να αρωστήσει κανείς , ας το καταλάβουμε !

  24. Είμαστε στο έλεος του Θεού χρόνια τώρα!!
    Έχουν φυγει πολλοί άνθρωποι από την ζωή και κυρίως νέοι και αυτό γιατί δεν μπορουσαν να κάνουν κάτι.. Σου λένε εδώ δεν μπορούμε πρέπει να πας Ρόδο, Αθήνα ή δεν ξέρω και εγώ που αλλού.. Φοβόμαστε να αρρωστήσουμε,έχουν φυγει νέα παιδιά, νέοι άνθρωποι χρόνια αμέτρητα η ίδια ιστορία και αυτό επειδή δεν έχουμε γιατρους… Κρίμα πολύ κρίμα…

  25. Πόσους παθολόγους έχουμε στο νησί Κωους;Ενδιαφέρεται κανείς;Μόνο για να γράφουν συνταγές είναι και να βγάζουν λεφτά κάνοντας τίποτα.Καμία σχέση με την επιστήμη τους .Εδώ δεν γράφτηκε κανένας για προσωπικός γιατρός γιατί θα έχαναν κάποια ευρώ αδιαφορώντας για τους πολίτες και τον όρκο τους.Εξαλου σαν πελάτες μας έχουν και μάλιστα σταθερούς.Αν δεν πας στον ένα θα πας στον άλλο όποτε δεν τους χαλάει.Άσε που έχουν πάντα να πουν μια “καλη¨κουβεντα σε όποιον γιατρό εμφανιστεί για δουλειά στο νησί μας..Μετά ψάχνουμε να φέρουμε άλλους από άλλου.

  26. Με ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μην περιμενετε ουτε γιατρους ουτε νοσοκομειο.
    Αυτη θελει και υποστηριζει τα ιδιωτικα παραμαγαζα.
    Μαυριστε τους μηπως γινει κατι!!

  27. Ειναι πλεον αχρηστο πηγα αρχες καλοκαιριου τον πατερα μου με πνευμονικη εμβολη και μας στειλανε σπιτι οταν πηγαμε Δευτερα και μεχρι Τεταρτη κοντεψε να πεθανει οπου επρεπε να ερθει ασθενοφορο να τον παρει απο το σπιτι γιατι δεν ειχε αρκετο οξυγονο να φτασει ως το νοσοκομειο .Οταν φτασαμε την Δευτερα μια κυρια που θελει να ονομαζεται γιατρος με θρασυτατο υφος μας ειπε «αν εχετε γιατρο να σας κουραρει φωναξτε τον αλλιως πηγαιντε σπιτι » και οτι το ασθενοφορο δεν σας παει πισω γιατι δεν ειναι ταξι» σε ανθρωπο με πνευμονικη εμβολη και καρκινο στον πνευμονα…αδιαφοροντας αν πεθανει στην διαδρομη …..εαν δεν κανουμε μια κινηση να κλεισουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειμαστε ολοι συνενοχοι σε αυτο που συμβαινει ….και μην ξεχνατε οτι ολοι σε καποια φαση ΟΛΟΙ αρρωσταινουμε ,για να μην θρηνησουμε συγγενεις ,φιλους και οτι τελικα μας εχει μεινει σε αυτην την ζωη πρεπει να κινητοποιηθουμε …..μια συλλογικη μυνηση πρεπει να γινει να κινηθει εισαγγελεας μηπως και ακουστουμε ποτε απο αυτο το ελλεινο υποκειμενο τον Πλευρη……

  28. Δυστυχώς γειά τους κατοίκους του νησιού! Οι αρχές και οι πολιτικοί! Περιφρόνουν τιςζωές μας! Και οι ιατροί δινουν πιστοποιητικό θανάτου με φακελάκι! Αίσχος γειά όλους!

  29. Όλοι μαζί! Ο. Κ. Έρανος? Ναι. Και με τα χρήματα όλων! Και όσοι δεν συνεισφέρουν! Εκτός! Και όλοι οι λευταδες που δίνουν? Και αυτοί εκτός

  30. που είσαι;;; Δε σχολιάζεις τίποτα και με τόσες ξαφνικίτιδες ανησυχώ γιατί είσαι τετραπλοτρυπημένη. Είσαι καλά;;;

  31. ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ ΔΛΔ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

  32. Να μην αφήσουν να βαλουν καλπες στο νησι και αν βαλουν να μην πάει κανενας μονο οι βολεψακηδες

  33. Εμείς φταίμε που εκλέγουμε ανθρώπους ανάξιους και κατώτερους της νοημοσύνης μας!!!
    Έστω και αργά ας ξυπνήσουμε από τον λίθαργο της απραξίας και ας προχωρήσουμε με κινητοποιήσεις και κλείσιμο λιμανιών και αεροδρομίου και επιπλέον να μην δεχόμαστε πολιτικούς!
    Χορτάσαμε με τα λόγια…που είναι οι πράξεις;;;;

  34. Η φραπορ έκανε αεροδρόμιο δεν μας κάνει και ένα νοσοκομείο . Να ξέρετε τα ιδιωτικά συμφέροντα δεν αφήνουν τους βουλευτές τελεία και παύλα οπιος έρθει ρίχτε του και ένα γιαούρτι . Τορα που έρχονται η εκλογιες θα μας λένε θα θα θα θα ους ρε ριχτου ένα γιαούρτι να το θυμάται ψεύτες που μας δουλεύετε δεν ντρέπεστε να παίζεται με τον πόνο μας

    • Το είδαμε στην Cosco στον Πειραιά,όχι το έργο που έκαναν,αλλά την αξία που έχει γι αυτούς η Ζωή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ