Συνάντηση της Ελευθερίας Φτακλάκη με τη ΔΗΜ.Τ.Ο Κω και την ΟΝΝΕΔ

7
3262

Συνάντηση της Ελευθερίας Φτακλάκη με τη ΔΗΜ.Τ.Ο Κω και την ΟΝΝΕΔ

 

Συνεχίζονται οι επαφές που πραγματοποιεί η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Ελευθερία Φτακλάκη με στόχο την άμεση και ουσιαστική αλληλεπίδραση με την κομματική βάση της παράταξης.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε η πρώτη της συνάντηση εργασίας, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της, με την Πρόεδρο Μαρία Ψύρη και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κω (ΔΗΜ.Τ.Ο) της ΝΔ Δημήτρη Σαράντη, Μπάμπη Ναβροζίδη, Γιώργο Ζήρα, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κω Μιχάλη Μωρέ και το νέο μέλος της κομματικής οργάνωσης νεολαίας Διονύση Αρβανιτάκη, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Μαριτίνα».

Η κα Φτακλάκη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με όλα τα μέλη της κομματικής οργάνωσης, τα οποία την καλωσόρισαν σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Τονίσθηκε η εγρήγορση όλων των κομματικών στελεχών ενόψει των εθνικών εκλογών και συζητήθηκαν οι οργανωτικοί άξονες της παράταξης σε τοπικό επίπεδο. Παράλληλα, έγινε μια εκτενής αναφορά στα έργα που έχει δρομολογήσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, αλλά και όσα είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κα Φτακλάκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά όλα τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ Κω και της ΟΝΝΕΔ γι’ αυτή την πολύ θερμή υποδοχή, για τη στήριξή τους, καθώς ετοιμαζόμαστε να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την αυτοδύναμη Ελλάδα. Στο μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, στόχος είναι να σταλεί το μήνυμα καθαρά, από την πρώτη κάλπη. Βασική στόχευση της συνάντησής μας ήταν η ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τη νικηφόρα πορεία του κόμματος».

Στη συνέχεια σύσσωμη η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παρέστησαν στην πρώτη συγκέντρωση- συνάντηση φίλων που πραγματοποίησε η κα Φτακλάκη, επιλέγοντας την Κω ως το πρώτο σημείο εκκίνησης της προεκλογικής της εκστρατείας ενόψει των εθνικών εκλογών.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού και η πολιτική γυρολόγος Φτακλάκη είναι υποψήφια Βουλευτής την ΝΔ , πάει κάηκε το ψηφοδέτιο της ΝΔ
    Δεν μας λές και τα άστρα καλύτερα? Θα σε ψηφίσουμε σίγουρα ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ