Συνάντηση Π. Κουνάκη με τους εκπροσώπους των ταξί από Ρόδο και Κω

0
2142

Με τον πρόεδρο Θεοδόση Καστανίδη και μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουνάκης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του με εκπροσώπους επαγγελματικών κλάδων της περιοχής μας.
Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν τα σημαντικά προβλήματα και οι συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος και αναλύθηκαν εκτενώς συγκεκριμένες προτάσεις που παρουσίασε ο Σύνδεσμος και αφορούν κυρίως στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των μελών του.
Οι αλλεπάλληλες ανατιμήσεις στις τιμές των καυσίμων, ως απόρροια της ενεργειακής κρίσης από τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, αναπόφευκτα οδήγησαν στην αύξηση των λειτουργικών εξόδων των επαγγελματιών του κλάδου συρρικνώνοντας ακόμα περισσότερο τα έσοδά τους και το αντικείμενο εργασίας τους.
Ο Παναγιώτης Κουνάκης, υπεραμύνθηκε της ανάγκης στήριξης του κλάδου, με στοχευμένα μέτρα καθώς όπως δήλωσε αποτελεί σημαντικό κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας και συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση του συνολικού ΑΕΠ της χώρας .
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, διαπιστώθηκε το γεγονός ότι οι άριστες σχέσεις του κλάδου που υπήρχαν διαχρονικά με το ΠΑΣΟΚ  έχουν πληγεί βαθύτατα από παλαιότερες αποφάσεις συγκεκριμένων γυρολόγων της πολιτικής, οι οποίοι σήμερα υπηρετούν σε άλλα κόμματα, αφήνοντας πίσω ανοικτά μέτωπα.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε στο πλευρό του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί  και δεσμεύθηκε να αγωνιστεί για τα δίκαια αιτήματά τους,  στο πλαίσιο προώθησης και ανάπτυξης, ενός ευνοϊκότερου καθεστώτος που θα διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του κλάδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ