Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η Λίτσα Φτακλάκη

35
7061

Yποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με την Νέα Δημοκρατία θα είναι στις ερχόμενες εκλογές η Ελευθερία Φτακλάκη.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κα. Φτακλάκη αναφέρει τα εξής:

H Ελλάδα του αύριο πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυρή, γεωπολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, με τον συλλογικό της πλούτο να επιστρέφει στην κοινωνία.

Σε αυτή την ιστορική περίοδο που διανύει η χώρα μας, απαιτείται μια ηγεσία με γνώση, εμπειρία, υπευθυνότητα, ρεαλισμό και διεθνή αποδοχή, καθώς οι καιροί ου μενετοί.

Προσωπικά, έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια το χώρο του κέντρου μέσα από θέσεις ευθύνης- Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛΛ, αξιολογώ θετικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανταπεξέλθει και να κρατηθεί όρθια η χώρα μας μέσα από συμπληγάδες πρωτοφανών κρίσεων.

Η πολιτική επιλογή του πρωθυπουργού να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο χώρο του κέντρου, αναγνωρίζοντας πως μια σύγχρονη οικονομία πρέπει να βασίζεται σε ένα μείγμα κεντρώων και φιλελεύθερων πολιτικών, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση, είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την πρόσκληση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου, στα νησιά μας, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Στρατεύομαι με τους άξιους συνοδοιπόρους στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη τετραετία.

Για μια ισχυρή Δωδεκάνησο, μια ισχυρή Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της, την Ελευθερία Φτακλάκη, Διεθνολόγο, Διδάκτορα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων.

Η Ελευθερία Φτακλάκη με πλούσια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις νησιωτικές και τις ακριτικές περιοχές. Μια προσπάθεια που αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αφετηρία. Την καλωσορίζουμε.

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ 0-4
    ΤΑ ΓΚΟΛ 4 λεπτο Υποκλοπες , 22 λεπτο Λοβερδος, Αυτογκολ 45 λεπτο Πολακης, Αυτογκολ 90 λεπτο Πολακης
    Το παιχνιδι τελειωσε στο 122 λεπτο με πολλες καθυστερησεις .
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εκανε ενστσση γιατι το γηπεδο ηταν Μικρο οπως και οι γραμμες ηταν πιο κοντες

  2. Μου θυμίζει τις μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ το 2004 με Μάνο,Ανδριανόπουλο, Μίμη Ανδρουλάκη, Κοντογιαννόπουλο.Τότε
    ο Μίμης σε ερώτηση του Χατζηνικολάου τι είναι το ΠΑΣΟΚ, απάντησε η Ρεάλ της πολιτικής.Το αποτέλεσμα στις 7 Μάρτη το θυμάστε…Καλομελέτα και έρχεται Μητσοτάκη!!!

  3. Φωτογραφία με Ανδρουλάκη στη Ρόδο.Ούτε χρόνο δε συμπλήρωσες Ελευθερία…Αν πάρεις τους μισούς που πήρες είναι άθλος!!!

  4. ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ; ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΛΑ; ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ;

  5. Απορώ με αυτούς που ακόμα μένουν στο ΠΑΣΟΚ του ευρωβουλευτή.Παραμένει δυο χρόνια τώρα να μην χάσει κανένα μισθό.Έρχεται Σαββατοκύριακο λέει την μπαρούφα του και φεύγει.Σπουδαίος πρόεδρος.

    • Ποιο πολλα σκανδαλα και περισσοτερη διαφθορα απο την ΝΔ του Κουλη δεν εχει υπαρξει στην χωρα μονο σε καμμια Κολομβια σε κανενα Μπελιζ τα βρισκεις τα κουμασια της της Νεας Διαφθοριας…

  6. Λιτσακη θα πάρεις 8% από αυτά που είχες και 8% από την νέα δημοκρατία
    Άντε καλό πολιτικό αφανισμό

  7. Με τον ισαποστακισμο ο Ανδρουλάκης πέτυχε να αποχωρήσουν από το ΠΑΣΟΚ περί τα 70 νέα στελέχη πανελλαδικά.Οι κυβιστησεις και οι ερασιτεχνισμοι συρρικνώνουν το ΠΑΣΟΚ.Παρελαβε 14% από την Φώφη και είναι θέμα αν θα διατηρήσει διψήφιο ποσοστό.Θα έφερνε το νέο και το άφθαρτο.Μια ματιά στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ (Σκανδαλιδης, Νικητιάδης, Χατζηδιακος). Απέδειξε ότι είναι μικρότερος των περιστάσεων και χειρότερος από τους προκατόχους του.Δασκαλε ,εσυ και ο γέρο ΨΙΤ μείνατε . Μήπως να το ξανασκεφτοσασταν; Αλλιώς από την πρώτη εκλογη γιατί την δεύτερη θα είναι πολύ διαφορετικά ………

    • Οι πολιτικοί παλαιάς κοπής ξέρουν το παιχνίδι. Πόρτα – πόρτα, χαιρετισμούς όλο τον χρόνο στον δρόμο και στις καφετέριες, χαμόγελα και υποσχέσεις. Αυτά θέλει ο ψηφοφόρος. Αν θυμάται και το όνομα του (συνήθως είναι καλοί σε αυτό οι πολιτικάντηδες) την έχει την ψήφο σίγουρη.

  8. Προβλεπω αυτοδυναμια τοτ ΣΥΡΙΖΑ. Ειχα σκοπο να ψηφισω ΠΑΣΟΚ, αλλα με αυτα που βλεπω, θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ, για να ειμαι σιγουρος!!!

    • Τραγουδά και τον ύμνο του ΕΑΜ για περισσότερη σιγουριά σύντροφε.Να διώξουμε και το ΝΑΤΟ και την ΕΕ να είμαστε αφεντικά.Να ησυχάσουμε και από τους τουριστες που μας ζαλίζουν.Θα πίνουμε τις φραπεδιες μας και θα μας πληρώνει το κράτος .Κοροηδο είσαι;

    • Απ οτι κατάλαβα εσύ είσαι από τους αόματους. Σε έχει πείσει ο Αλέξης ότι η κατστροφή και η δυστυχία που μοίρασε στα χρόνια του είναι κι αυτό ευθύνη άλλων. Μωρέ μπράβο ψηφοφόροι!

  9. Μα η ΝΔ είναι ένα μωσαϊκό πλέον. Να φανταστείτε στην αστυνομία υπουργός είναι ο Τάκης που παλιά ήταν στην ΚΝΕ, η κοπέλα μας πείραξε; Πήγαινε Λίτσα μου να προσφέρεις σιγά! Μεταγραφή αεροδρομίου είσαι. Μάθε μπαλιτσα στα εξηγώ ωραία που έλεγε και ο σχωρεμένος ο Αλέφαντος.Ρε τι ζούμε! Είμαι περίεργος εκείνη την Παγώνη θα την κατεβάσει κάπου; Τόσο αγώνα έκανε.

    • Δεν είναι όλοι σαν εσένα που ξέρεις τι θα ψηφίσεις και μετά από 10 χρόνια,Ασχετα με τα πρόσωπα.Εσυ να είσαι σταθερός μην παρασύρεσαι.Θα γλυτωσουμε και τι φασαρία των εκλογών.Ο καθένας θα ψηφίζει το ίδιο όποτε μια χαρά.

  10. Πύρρος Δήμας, Αυτιάς και Μάστορας; Σοβαρευτείτε εκεί στη Συγγρού!΄΄΄΄ την ξανακάνατε…

  11. Απορώ με αυτούς που ακόμα μένουν στη ΝΔ του Αυγουλομάτη. Δεν κάνει εκλογές δυο χρόνια τώρα να μας ρουφήξει μέχρι τελευταίας ρανίδος.Φεύγει Σαββατοκύριακο στα Χανιά, τρώει τα ντολμαδάκια του και γυρνάει.Σπουδαίος πρωθυπουργός.58 και σήμερα!

    • Δεν μπορείτε την κανονικότητα;Εδώ και δυο χρόνια λέτε θα πάει δε εκλογές.Είχε βγει και είχε πει ότι δεν φοβάται την κρίση και τον πόλεμο δεν έκανε εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβρη που όλοι περιμένατε,αλλά έμεινε πάλεψε με την κρίση και πόλεμο φορώντας παντελόνια και σήμερα μπορεί και κάνει παροχές όταν οι προβλέψεις λέγανε για μαύρο χειμώνα.ΟΤΑ πλησιάσει η τετραετία όπως λέει το Σύνταγμα θα πάει σε εκλογές και ο λαός θα τον ανταμείψει.Αλήθεια πιστεύετε ακόμα στον Αλέξη και την τρομερή ομάδα του;

  12. Ως «διεθνολόγος» Λίτσα, που είσαι, θα έπρεπε να ξέρεις ότι όταν ξεπερνάς τις γκρίζες ζώνες σε τρώνε οι γκρίζοι λύκοι!

  13. Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, εχει ακομα μεσα του πολλη δεξια σαβουρα!!
    Πως να το εμπιστευτει ο κοσμος?
    Να τους ψηφισει και να γινουν υπουργοι του μητσοτακη μαζι με τον πλευρη τον βοριδη τον γεωργιαδη και τον καρατζαφερη?

  14. Έχασε η βρνετια βελόνι. Με τη μούτρα βγαίνει κανεις να ζητήσει την ψήφο του λαού την μια με το ένα κόμμα και την άλλη με το ιδιαιολογικΑ αντίθετο του; Έχουμε ξεφύγει τελειως. Καλή επιτυχία λοιπόν αν και… ξέρουμε πως θα καταλήξει

  15. Ίχνος τσίπας…όλα για την καρέκλα κ τη μάσα..άλλος ένας πολιτικός μαϊντανός ξεφύτρωσε..καλό πολιτικό εύχομαι…ούτε τους ανθρώπους που σε τίμησαν δεν σεβάστηκες…τώρα θα ζητήσεις ψήφο για την κυβέρνηση της εξαθλίωσης κ των επιδομάτων πείνας? Αποκαλύφθηκες τι ήσουν τόσα χρόνια…

  16. Κάποιοι εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ από Ρόδο άρχισαν να ιδρώνουν.Ολο και κάτι δυσαρεστημένοι, κάτι η Φτακλακη με προσωπικους ψηφοφορους, κάτι ο Γιαννικουρης που άρχισε να παλιωνει, κάνει τα πράγματα δύσκολα για κάποιους που έκαναν περίπατο.Ας προσεχαν γιατί αυτός που ηγείται πρέπει:1)Να γνωρίζει ότι ηγείται ανθρώπων 2)Να εφαρμόζει τους νόμους και να είναι δίκαιος 3)Να γνωρίζει ότι δεν θα ηγείται ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Ειδικα το τελευταίο.Ο Τέλης πρώτευσε την τελευταία φορά,αν θυμάστε.Λοιπον κύριοι η κρίση θα είναι αυστηρή αφού έχουμε την πολυτέλεια να διαλέξουμε ανάμεσα σε αρκετούς αξιόλογους…. Αυτά και τα ξαναλέμε…

  17. Συγνωμη αλλά υποψηφιότητα Κωου υπάρχει?Ολοι Ροδίτες μαλλον μου φαίνονται αυτοί !και του χρόνου

  18. Να φυγουν ολα τα πολιτικα φροκαλα!!
    Να ξερει και ο λαος οτι δεν ψηφιζει τους σκουπιδοτοπους!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ