Σε κλίμα ενότητας η κοπή πίτας του ΤΕΕ Δωδ/σου & της ΜΕ Κω στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μαρίνας Κω

6
7934


Με την παρουσία αρκετών μηχανικών και σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του νέου έτους με την κοπή της πίτας του ΤΕΕ Δωδ/σου & της Μόνιμης Επιτροπής Κω στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μαρίνας Κω . Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κκΝαθαναήλ.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο πόεδρος της ΜΕ του ΤΕΕ Κω, Γιώργος Χρυσουλάκης, ενώ στον χαιρετισμό του ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του μηχανικούς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, επεσήμανε την επιτυχία που είχαν οι εκδηλώσεις του ΤΕΕ στην Κω, για την οδική ασφάλεια στο ΕΠΑΛ και για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και τόνισε, την ανάγκη της συναίνεσης και της συνεργασίας των φορέων .
Σε αυτό το επίπεδο βράβευσε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης για την οδική ασφάλεια, ενώ έδωσε το λόγο στον Κώστα Χατζηδαυίδ , υπεύθυνο της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ «Αρσινόη» για να μιλήσει για το ρόλο που θα διαδραματίσει στην τοπική κοινωνία, εγχείρημα για το το οποίο το ΤΕΕ Δωδ/σου συνέβαλλε τα μέγιστα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς , ο έπαρχος Κω Νισύρου κ.Γιάννης Καμπανής, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω κ. Διονυσία Τελλή, η πρόεδρος του Βακούφ Κω Ελβάν Κοτζαογλάν, ο Ιμάμης Ιρφάν Τράμπα, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κω Πασχάλης Βρακίδης, ο πρόεδρος του τουριστικού τμήματος του ΕΒΕΔ Δημήτρης Σαράντης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χαλκιδιός, η αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φραγκούλης, η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Γαβαλά, μέλη του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω Γρηγόρης Μαυρίδης και εκλεκτοί φίλοι των μηχανικών.

Το τυχερό φλουρί για το 2023 κέρδισ ο γιος του μηχανικού Νίκου Παστρικός ο μικρός Σπύρος.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρκετοί μηχανικοί???????Εγώ γιατί βλέπω μόνο πολιτικούς ….σταματήστε να καπελωνετε τα πάντα…

    • το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, το ΑΝΤΩΝΆΚΗ και οι ΤΣΑΝΤΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ τους. Οι μηχανικοί Απώντες...

      Το κοπή τη πίτττταααα εργαλείο για δούμε τις φάτσες τους…. ΒΡΕεεεεέ Ούστ

  2. Προεκλογική συγκέντρωση…όλα για τους ψήφους …τόσα προβλήματα έχουν οι μηχανικοί αλλά σιγά μην τους σκεφτείτε

  3. Κρίμα να υποτιμάτε τους κώους !!!!!!που είναι. Τόσοι μαχανικοι του νησιού δήμαρχε. Εκτίθεται¡!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ