Λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης»: Η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας στο H2O

6
3248


Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου τα μέλη της Λέσχης Lions Κω           «Ο Ιπποκράτης»,  μέσα σε μια φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα στο φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου H20 All Day Bar Restaurant, πραγματοποίησαν την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας για το 2023.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντικυβερνήτης Α’ Μαρία Πολίτου, η Ζωνάρχης Μαρία Μπαφίτη, ο Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. κ. Χατζηχριστοφής, μέλη και φίλοι των Lions.

 

Η Πρόεδρος Νίλουφερ Τλε στην ομιλία της αναφέρθηκε στον απολογισμό του Α’ εξαμήνου, με πλούσιο έργο προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.  Στον προγραμματισμό του Β’ εξαμήνου έθεσε ως στόχο της λέσχης την αγορά ρεζεκτοσκοπίου στο ουρολογικό τμήμα του νοσοκομείου Κω.

Ένας στόχος πολύ σημαντικός που παραμένει ανοικτός καθώς έχει συγκεντρωθεί ήδη το πόσο των 18.000€ από τις 23.350€ που κοστίζει.

 

Ευχαριστούμε πολύ όσους μέχρι τώρα στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία και παραμένουμε  αισιόδοξοι για την επίτευξη αυτού του στόχου.

 

Η Πρόεδρος

Νίλουφερ Τλε

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Κέρκυρα πρωτοιδρυθηκε η Μασονία στην Ελλάδα αριθμεί τρισιμιση χιλιάδες μέλη. Η έδρα της είναι στην Αγγλία στο Λονδίνο σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Για παρακλάδια έχει τα λιοντάρια τους Λαιονς και τους κύκλους Ρόταρυ.Ειναι μυστικιστική Εβραιομασονικη αντιχριστιανική οργάνωση που πολεμάει την Ορθοδοξία. Προβατοσχημοι λύκοι με τα εκατομμύρια τους κάνουν δήθεν φιλανθρωπικές δωρεές. Για σύμβολα τους έχουν την πεντάλφα και το εβραϊκό άστρο του Δαυίδ. Αλήθεια τι σχέση έχει η εκκλησία μας που κηρύττει την αποφυγή των αιρέσεων και της Μασονικής τεκτονικής στοάς; Τους επιβεβαιώνει τους αναγνωρίζει;

  2. Διαβάζουμε τι σχέση έχουν οι Λαιονς και οι ροταροι με τη μασωνικη στοά; Η Μασωνια έχει ορίσει διοικητές δικούς της και στα δύο παρακλάδια της. Η Εκκλησία της Ελλάδος κηρύττει μακρυά από αυτούς είναι θρησκευτική μυστικιστική παγανιστική αίρεση Εβραίων και προσκυνάνε ένα τεράστιο άγαλμα κουκουβάγιας με το όνομα Μολώχ. Επίσης στα μέλη της Μασωνικης στοας η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν επιτρέπουν να βαπτίζουν Χριστιανούς . Ο Επίσκοπος Πρεσπών Αυγουστίνος Καντιώτης έχει γράψει πολλά βιβλία για αυτούς. Καθημερινά να κηρύττει και το Οικουμενικό Πατριαρχείο μακρυά από τους πολέμιους του Χριστιανισμού. Τους αιρετικούς τους μασωνους και τα παρακλάδια τους όπως Ρόταρυ και Λαιονς. Με τα εκατομμύρια που έχουν κάνουν αγαθοεργίες για να προσελκύσουν νέα μέλη.Πώς εδώ τους ευλογεί η εκκλησία; Απορία αναγνωστών.

    • Για κάντε έναν έλεγχο τι έχουν προσφέρει οι Λάιονς στην τοπική κοινωνικά και μετά λέτε ….εσείς τι έχετε προσφέρει; Καλά είναι να κάνουμε κριτική από τον καναπέ….είστε γελοίος/α

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ