Real Fm: Η Κως εκπέμπει SOS Το νοσοκομείο στο νησί του Ιπποκράτη είναι χωρίς βασικούς γιατρούς

18
11086

Real Fm: Η Κως εκπέμπει SOS Το νοσοκομείο στο νησί του Ιπποκράτη είναι χωρίς βασικούς γιατρούς

Ηχητικό (στο πρώτο μέρος της εκπομπής, στο 9ο λεπτό):

30/1/2023 Η εκπομπή του Μάνου Νιφλή | ενότητες, realfm, μάνος νιφλής | Real.gr

Αναφορά στην Κω (στο 9ο λεπτό στο 1ο μέρος της εκπομπής), με την επισήμανση του δημοσιογράφου της εκπομπής προς τον δικό μας Νεκτάριο Χαραπά ότι θα ασχοληθεί εκτενώς με ρεπορτάζ για το θέμα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτά είναι θέματα που μας αφορούν όλους. Να χ…σω τα σερβάιρορ και τα σ.ατολοίδια που βλέπουμε. Όλοι στους δρόμους. Για τα παιδιά μας,τους ευατούς μας και τους γονείς μας. Μπράβο στο Νεκτάριο.

 2. Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Αλλά τώρα η κατάσταση είναι στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε τα όπλα. Κάντε κάτι τώρα…

 3. σε αυτό το θέμα γιατί δεν σχολιάζεις; Δεν θα μας τα κάνεις κολοκύθες με τα απανωτά σχόλια σου; Δεν έχεις τι να πείς έεε; Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις με τίποτα την ανικανότητα της ΝΔ και του Πλεύρη.

 4. Αυτό δεν είναι νοσοκομείο είναι γκέτο, οποιος γιατρός και να έρθει θα φύγει. Όσο για την λειτουργικότητα του για κοτέτσι καλό είναι

 5. Προβοκάτσια!!! Μην ακουτε τίποτα!!! Εχουμε το καλύτερο κτηνιατρειο παγκοσμίως!!! Εγω πάντως , στο νοσοκομείο της Κω ουτε για ασπιρινη!!! Με πονολαιμο πας και σε κάνουν εισαγωγή για ρήξη χιαστού!!! Βράχνιασες λέει, επειδη φώναζες απο τον πόνο!!!!

 6. Όταν σταματήσουμε να το βλέπουμε σαν νοσοκομείο αλλά κέντρο υγείας θα είναι καλύτερα.Έτσι και αλλιώς γιατροί δεν έρχονται με τίποτα.Εδώ οι ντόπιοι και το αποφεύγουν .Να ενισχύσουμε τα μεταφορικά μέσα για τα σοβαρά περιστατικά να μεταφέρονται αμέσως είναι η καλύτερη λύση.

 7. Το «SOS» έπρεπε να το εκπέμπει το ότι το κέντρο της Κω έχει γεμήσει με επικίνδυνες συμμορίες ξένων.

 8. Και πρέπει να καλέσεις τον ιδιώτη παθολόγο σου,τον ιδιώτη καρδιολόγο σου,τον ιδιώτη παιδίατρο σου, αν δεν έχεις λεφτά να πληρώνεις …τότε χαιρέτα μου τον πλάτανο.Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια.Κτίρια υπάρχουν,διοικητές διακοσμητικοί υπάρχουν,ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

 9. Πραγματικά απορώ… είμαστε όλοι τόσο κοιμισμένοι και αποκαμωμένοι που δεν μας νοιάζει τίποτα πλέον σε αυτό τον τόπο…. Ντροπή, θέλουμε να λεγόμαστε και νησί του Ιπποκράτη τρομάρα μας….

 10. Πρέπει να αφυπνίσουμε όλοι, να κατέβουμε στους δρόμους, χωρίς κόμματα και ταμπέλες, σαν ενεργοί πολίτες που διεκδικούμε για εμάς και τα παιδιά μας αυτό που δικαιούμαστε και το πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επείγει να στελεχωθεί το νοσοκομείο με γιατρούς και λοιπό προσωπικό.

 11. Ρεεεε τι καθόμαστε. Να νεκρώσουν όλα. Για 3 μέρες να μην λειτουργήσει τίποτα… όλοι στο δρόμο. Κανονικά θα έπρεπε να γίνει καλοκαίρι αλλά όλοι βλέπουν την κονόμα… Αυτά μας πρέπουν….συγχαρητήρια στο παιδί αυτό (νεκτάριο χαραπά) είναι από την Κω;

 12. Να μην πάει να ψηφήσει κανείς μόνο ετσι θα καταλάβουν !!! Αλλιώς δεν περνούν από λογια Κανένας ψήφος απο το νησι του Ιπποκράτη !Τελεσιγραφο προς την κυβέρνηση !Θελουμε στελέχωση του νοσοκομείου δεν θελουμε καινούργιο
  Ντροπή τους !

 13. Μπορεί κάποιος να αναλάβει πρωτοβουλία ,να δόση το σύνθημα ,που κ πότε να μαζευτούμε όλοι έξω από το δημαρχείο η έξω από το νοσοκομείο να φωνάξουμε ,τι καθόμαστε ??? Είμαστε όλοι εν δυνάμει ασθενείς ,????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ