Κοπή Βασιλόπιτας Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ): Μήνυμα Προόδου, Ελπίδας και Αισιοδοξίας

0
2350

Μήνυμα Προόδου, Ελπίδας και Αισιοδοξίας στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ)

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του café «Ρυθμός», η Δημοτική παράταξη «Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ)», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Η ευλόγηση της πίτας έγινε από όλους τους ιερείς της Νισύρου, τον Πανοσιώτατο πατέρα Στέφανο Καλλιστή, και τους  αιδεσιμότατους  πατέρες Νικόλαο Σιδηρά και Κωσταντίνο Χασουράκη, παρουσία του Δημάρχου κ. Χριστοφή Κορωναίου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της ΠΕΚΑΝ.

Με τους συμπολίτες μας να δημιουργούν το αδιαχώρητο στην αίθουσα και με το θερμό χειροκρότημα, έστειλαν το μήνυμα της νίκης της Δημοτικής Παράταξης ΠΕΚΑΝ που άλλαξε την πολιτική ιστορία της Νισύρου  και έδωσε αξιοπρέπεια και ευημερία στους πολίτες. Η μεγάλη συγκέντρωση προδιάγραψε τη νικηφόρα πορεία της ΠΕΚΑΝ για τη νέα νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, δημιουργία και αγάπη, μετέφερε μήνυμα προόδου, ελπίδας και αισιοδοξίας για μια Νίσυρο που αλλάζει, που βλέπει πάντα μπρός, που δημιουργεί στέρεες βάσεις για το αύριο, που βάζει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, για την δημιουργία υποδομών που δεν υπήρξαν ποτέ, καθώς επίσης και για την διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων της Νισύρου και των πολιτών της. Με μια σύντομη ανασκόπηση στο 2022 ο Δήμαρχος σημείωσε ότι ήταν

μια χρονιά η οποία  σημαδεύτηκε από μεγάλες επιτυχίες αλλά και πολλές προκλήσεις για το Δήμο Νισύρου.

Συνεχίζοντας την εμπεριστατωμένη ομιλία του ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στις σημαντικές παρεμβάσεις και τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη, η μονάδα βιολογικού καθαρισμού, η ύδρευση οικισμών Νικειών και Εμπορειού, η ύδρευση Μανδρακίου και Πάλων, η αποχέτευση Μανδρακίου και Πάλων, η ανακαίνιση των Δημοτικών Ιαματικών Λουτρών, το λιμάνι Μανδρακίου, η παρέμβαση στη μαρίνα των Πάλων, ολόκληρο το οδικό δίκτυο, οι επισκευές κτιρίων κ.α. Τα έργα που έχουν γίνει και που γίνονται αποτελούν ιστορικό ρεκόρ για  το νησί μας, όπως ιστορικό ρεκόρ αποτελεί ο αριθμός των πολιτών που έχουν εργασία στις δομές του δήμου σε βαθμό που η ανεργία φθάνει σε μηδενικό σημείο.

Το κοινό χαιρέτησε και χειροκρότησε θερμά το Δήμαρχο ενώ εκφράσθηκαν ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις από  όλους τους παρευρισκόμενους.

Κόπηκαν δύο βασιλόπιτες και οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Μηνάς Καρπάθιος και η μικρή Μιχαέλα Κουρδουμπά.

Στον παρακάτω σύνδεσμο στιγμιότυπα από την εκδήλωση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ