Κενά μνήμης έχει η 44χρονη για την πενθήμερη εξαφάνισή της | Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρόδου

0
3381

Στο νοσοκομείο της Ρόδου συνεχίζει να νοσηλεύεται η 44χρονη που εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι σε ερημική περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων, μετά από πέντε ημέρες απουσίας από το σπίτι της.

Η 44χρονη λαμβάνει όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα που χρειάζεται, προκειμένου να αναρρώσει από την περιπέτεια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση στην αστυνομία, κάτι που πρόκειται να γίνει όταν και εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας. Οι ίδιες πληροφορίες πάντως θέλουν τη 44χρονη να έχει «κενά» μνήμης , αναφορικά με τις πέντε ημέρες που αγνοούνταν τα ίχνη της.

Σε κάθε περίπτωση, ο εντοπισμός της έβαλε τέλος στην αγωνία που για μία σχεδόν εβδομάδα ζούσαν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της, μη γνωρίζοντας πού βρίσκεται και αν είναι καλά, αλλά και ολόκληρη την κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθούσε την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, περίπου στη μία το μεσημέρι, να περιφέρεται σε ερημική περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την 44χρονη βρήκαν περιπατητές να κινείται στη συγκεκριμένη περιοχή, μέσα σε έναν ελαιώνα και κοντά σε ένα εξωκλήσι.

Άμεσα ενημερώθηκαν κάτοικοι της περιοχής και η αστυνομία, και έτσι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της περιοχής μας το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 17 Ιανουαρίου, όταν ο σύζυγος της εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και δήλωσε ότι η 44χρονη είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα (16 Ιανουαρίου) από το σπίτι τους και δεν είχε επιστρέψει.

Σύμφωνα με όσα αργότερα ειπώθηκαν από τον πατέρα της γυναίκας αλλά και το σύζυγο της, η 44χρονη πήρε το πρωί της 16ης Ιανουαρίου το παιδί της στο σχολείο και εξαφανίστηκε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές του νησιού μας και ξεκίνησαν οι έρευνες, ενώ στις 18 Ιανουαρίου βρέθηκε και το αυτοκίνητο της 44χρονης, να έχει πέσει σε γκρεμό σε περιοχή της Μαλώνας. Παρά τις ολονύκτιες έρευνες από τα σωστικά συνεργεία και τις εθελοντικές ομάδες του νησιού μας, δεν εντοπίστηκε το παραμικρό.

Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης, όπως εντοπίστηκε από τους διασώστες, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε μέσα σε αυτό άτομο και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε να πέσει κενό στο ρυάκι. Δεν βρέθηκαν, επίσης ούτε κάποια ίχνη τραυματισμού ή προσωπικά της στοιχεία.

Μετά τη συμπλήρωση τριών εικοσιτετραώρων από την εξαφάνιση της 44χρονης στη Ρόδο και καθώς δεν είχε βρεθεί το παραμικρό ίχνος της, εκδόθηκε ανακοίνωση από το SILVER ALERT για την εξαφάνισή της. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που χειρίζονται από την πρώτη στιγμή την υπόθεση, με τη συνδρομή εθελοντών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και κλιμακίου με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που ήρθε από την Αθήνα για να συμμετάσχει στις έρευνες, άρχισαν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Μαλώνας, όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 44χρονης.

Παράλληλα εξέταζαν κάθε πληροφορία και στοιχείο που τους δίδονταν, ενώ στις έρευνες χρησιμοποιήθηκε και dronΕπίσης, κλήθηκαν να καταθέσουν ο σύζυγος της 44χρονης αλλά και ο κτήτορας μίας μικρής εκκλησίας στην οποία φέρεται να έβρισκε καταφύγιο η γυναίκα, ενώ καταθέσεις λήφθηκαν και από κάθε άτομο που γνώριζε το παραμικρό για την υπόθεση.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ