ΒΙΝΤΕΟ Η αναχώρηση για Ψέριμο του νέου οπλίτη Ιατρού που θα στελεχώσει το Περιφερειακό Ιατρείο

1
5092

Με ταχύτατες διαδικασίες, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και προσωπικά ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς,  ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή , στην έκκληση του Προέδρου του Συλλόγου Πολιτών Ψερίμου Μιχάλη Αρβίθη και των λιγοστών κατοίκων της ακριτικής Ψερίμου, για τη στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού.

Σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, ο οπλίτης ιατρός Γεώργιος Καλογεράκος συνοδευόμενος από το Διοικητή του 5/42 ΣΕ, Συνταγματάρχη Δημήτριο Λυμπερέα πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη επίσκεψη στον Έπαρχο και αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο “ΜΑΝΙΑΪ” και αναχώρησε για Ψέριμο.

Πριν την αναχώρηση του, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε τόσο με το Διοικητή του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη Δημήτριο Λυμπερέα, όσο και με τον ίδιο τον οπλίτη Ιατρό Γεώργιο Καλογεράκο. Επίσης με κατοίκους της Ψερίμου ,επιβάτες του “ΜΑΝΙΑΪ. Τέλος επισκεφτήκαμε τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, που αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά.

Δείτε το ρεπορτάζ στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

19-1-2023 Στην Ψέριμο ο νέος στρατιωτικός γιατρός

Στην προβλήτα της Ψερίμου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ψερίμου Μιχάλης Αρβίθης και οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού.Ο καταγόμενος από τη Μάνη, οπλίτης Ιατρός Γεώργιος Καλογεράκος ήδη εγκαταστάθηκε στο Ιατρείο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr θα παραμείνει στο νησί μέχρι 7 Φεβρουάριου 2023 και στη συνέχεια ή θα παραταθεί η παραμονή του ή θα αντικατασταθεί από άλλο συνάδελφο του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ