Κάλυμνος: Άφησε την τελευταία του πνοή ο 32χρονος Άνθιμος Καραϊσκος

5
21188

Μία άλλη θλιβερή είδηση σήμερα στην Κάλυμνο, αφού έγινε γνωστό ότι  ο 32χρονος Άνθιμος Καραϊσκος που εδώ και 14 ημέρες νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης, άφησε την τελευταία του πνοή χθες Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 στις 11.00 περίπου το βράδυ.

Ο άτυχος Άνθιμος, την ημέρα των Χριστουγέννων, υπέστη πνευμονική εμβολή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κρατήθηκε στη ζωή. Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του, σε Νοσοκομείο εκτός Καλύμνου. Την ίδια ημέρα, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο, στο Ηράκλειο Κρήτης. . Δυστυχώς ο νεαρός Άνθιμος δεν τα κατάφερε, έχασε τη μάχη για τη ζωή και έφυγε, τόσο πρώρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη σε γονείς ,αδέλφια, συγγενείς και φίλους.

Ο Άνθιμος ήταν ένα από τα 5 παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Γιώργου Καραϊσκου και της Αναστασίας Παστρικού Καραϊσκου.

Ένα εξαιρετικό, καλοσυνάτο, ευγενικό και αγαπητό παιδί ,ένας λεβέντης, πολύ δραστήριος και γεμάτος ζωντάνια, που δυστυχώς του κόπηκε το “νήμα της ζωής” τόσο νωρίς.

Από τα kalymnos-news.gr και τους συνεργάτες του, τα ειλικρινή θερμά συλλυπητήρια, στον πατέρα του Γιώργο και τη μητέρα του Αναστασία, στα 4 αδέλφια του Τιμόθεο, Μαριάννα Μανώλη και Γιάννη και στους λοιπούς συγγενείς.

Καλό ταξίδι Άνθιμε

πηγή: https://kalymnos-news.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο βλάκας, για να μην πω … είσαι; Όλα έχουν ένα μέτρο.Υπαρχουν στιγμές που δεν πρέπει να μιλήσει κανείς.Σεβασου ζώον την στιγμή.Ακου πάτερ ενεσιος, πόση ώρα το σκεφτοσουν ηλίθιο πλάσμα, ψυχακια,ανωμαλε……

  2. Δεν είπε
    και κάτι κακό ο πάτερ ενεσιος!
    Καλό παράδεισο είπε στο παλικάρι.
    Γιατι φρικάρουν οι εμβολιασμενοι ; Επειδή θαρθει και η δική σας ωρα; Ε τι να κανουμε, μες την βροχή και το κρύο περιμένατε το σκεύασμα της σωτηρίας (των ουρανων)

    • Και μάλιστα ενισχυμένο. Και πάρε και το πάτερ Ενέσιο τον βλάκα να σου κάνει παρέα.

  3. Μάθετε πρώτα τα αίτια θανάτου, ζώα.Ρωτησα συντοπίτη του και μου είπε.Σεβαστειτε την μνήμη του παιδιού.Σεβαστειτε τους συγγενείς.Οσον αφορά εσένα τιμωρε,που εύχεσαι το θάνατο συνανθρώπων σου, μια λαϊκή παροιμία λέει, ότι όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα.Σκατοψυχο βάρος της γης.Ακου ρε φίλε, εύχεται να πεθάνει κόσμος.Ποσο άρρωστοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας.Ρε δεν πάτε καλά….. Θέλεις να το παίξεις και έξυπνος……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ