Το βαθυστόχαστο της «λακκούβας» και οι «μειονεκτικοί» απόγονοι του Κωακού λαού | Απάντηση Γ. Υψηλάντη στον Β. Χατζηγιακουμή

31
7500

Το βαθυστόχαστο της «λακκούβας» και οι «μειονεκτικοί» απόγονοι του Κωακού λαού

 

Απάντηση Γιώργου Υψηλάντη, Εκπροσώπου Τύπου Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, στις δηλώσεις του κ. Β. Χατζηγιακουμή

 

Με όχημα ένα «γελοίο», όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, πρόβλημα, ο κ. Βασίλης Χατζηγιακουμής πρώην Δήμαρχος του Δήμου Δικαίου της Κω, επιτίθεται στην Περιφερειακή Αρχή, χαρακτηρίζοντας την συλλήβδην «ανύπαρκτη και «άχρηστη». Επιτίθεται επίσης και στο 70% των Κώων που την εμπιστεύθηκε το 2019, γιατί, κατά τα λεγόμενα του, δεν διαθέτουν τα γονιδιακά προτερήματα των προγόνων τους που και καλά ήξεραν ποιους να ψηφίζουν, τα οποία προφανώς διαθέτει μόνο ο ίδιος και το υπόλοιπο 30% των Κώων που δεν ψήφισαν τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή.

Κατά τα λοιπά, μας καλεί να μην προσπαθήσουμε να «ανακαλύψουμε» τι κρύβεται πίσω από τα λεγόμενά του. Τι να ανακαλύψουμε δηλαδή; Το βαθυστόχαστο της λακκούβας; Την άκρως δημοκρατική άποψη και τον σεβασμό του στην ετυμηγορία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπατριωτών του πριν τέσσερα χρόνια, που θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά ξανά σε λίγους μήνες; Μόνος του τα λέει όλα.

Τελικά όσοι επιλέγουν να ασκήσουν την πολιτική της «λακκούβας» σε βάρος της Περιφερειακής Αρχής, είναι φανερό ότι δεν θέλουν και δεν μπορούν να βγουν από την πολιτική λακκούβα στην οποία βουλιάζουν εδώ και χρόνια! Επιλογή τους βέβαια, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

Τις όποιες απαντήσεις του, ο κ. Χατζηγιακουμής, ας τις δώσει στο 70% των γονιδιακά μειονεκτικών σημερινών απογόνων του Κωακού λαού.

 

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μας πεις εκπροσωπε ποσο βαθυστοχαστο και πατριωτικο ηταν να μας φορτωσει το αφεντικο σου το χοτ σποτ στο νησι μας!!!!και εχετε το θρασος να βγαζετε γλωσσα!!

        • Μα το ΠΑΣΟΚ δεν έγινε ΣΥΡΙΖΑ;Ο Ανδρουλακης ΠΑΣΟΚ είναι;Εγώ Ευρωβουλευτή τον ξέρω που τον παρακολουθούσαν λέει να του κλέψουν τις ιδέες.Επειδή είσαι μεγάλος άνθρωπος δεν έχεις κανένα εγγονή να σου πει ότι δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ;Το κατάπιε ο Αλέξης.

  2. Η περιφέρεια του λαϊκισμού, της ////μήθειας και της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ...

    Για τα μπάζα οι Κ@λοτούμπες του μελιού…. που ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΉΦΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ.

  3. Κυριε λαλίστατε Υψηλάντη
    Αντι να μπείτε στην ουσία αυτών που σας γράφουν .Με ειρωνικό τρόπο και με έπαρση απαντάτε .
    Πετώντας την μπάλα στην εξέδρα .
    Απλά παραφράζοντας το Καβαφη .
    Θέλω να σας υπενθύμισω
    Είχεν υπερβολήν μέθην και αλαζωνιαν ο Δαρείος .

  4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΤΑΨΕΙ, ΕΣΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ Κον ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ …… ΜΑΣ.

  5. Προσπαθεις να αποφυγεις την ταμπακερα με σοφιστειες. Ξερεις οτι ειστε αχρηστοι, γιαυτο και αυτη η απαντηση.

  6. Τον Βασίλη τον ξέρουμε και τον εκτιμούμε πολλα χρονια. Εσυ /////ποιος είσαι που σε βάλανε να δώσεις μια πληρωμένη απαντηση γεμάτη αλαζονεία αλλα για την ταμπακιέρα μούγκα. Θα το δείτε το 80% από την ανάποδη που νομίζετε ότι οι κωδικοί είμαστε γίδια και μας έχετε μαντρώσει από την προηγούμενη εκλογή. Οπως λέει και η γνωστή αγαπημένη ελληνική ταινια «Ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη » και θα φάτε μαυρο ….

  7. Οι εκλογες πλησιαζουν.Ντροπη τους ολων αυτων της Περιφερειας.Θα πρεπει να γυρισουμε επιτελους την πλατη στους αλαζονες τους καρεκλοκενταυρους και τους ανικανους που εχουν το θρασσος να απαντουν για οτι δεν εχουν κανει με επαρση και ειρωνεια!Η απαντηση τους μονο αγανακτηση και σποστροφη προκαλει!

  8. Στην επόμενη οι αχρηστοι υποψήφιοι του Χστζηποφτου δεν θα βρίσκουν ούτε την ψήφο τους στην Κω .

  9. Ο Βασίλης αφού έσπροξε το///////////// που και ο ίδιος ο Βασίλης υπηρέτησε τα καλά χρόνια, τώρα νομίζει ότι θα προετημάσει το επώμενο βήμα για να τον σπρόξει στην περιφέρεια, κατιγορώντας τον έπαρχο και το Χατζημαρκο. Ποιο χαμηλά δεν μπωρεί να ξεπέσει. Να ξεφυγομε από τα σόγια πρέπει Βασίλη……………και όχι να κατηγρουμε το λαό της Κω ότι κάνει λάθος επιλογές πολιτικών. Μάλλον οι παλιοί κάνανε λάθος που σε έφτιαξαν δήμαρχο.

  10. Η αληθεια ειναι μια. Ο βασιλης εχει δικιο. Αλλα ας οψονται ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που δεν καθονται να βρουν εναν δυνατο υποψηφιο και να φτιαξουν ενα καλο ψηφοδελτιο. Μονο αφηνουν να αλωνιζουν οι αχρηστοι.

  11. Αντι να απαντατε με αυτο τον ειρωνικο και αλαζονικο τροπο, καλυτερα να φροντισετε να φτιαχτει ο δρομος, και να φτιαξετε και τον κεντρικο επαρχιακο που εχει γινει καρμανιολα

  12. Δεν έχει γράψει ο Υψηλάντης αυτή την απάντηση . Σίγουρα την έγραψε άλλος . Διότι ο Υψηλάντης ήρθε στα εγκαίνια μιας εκκλησίας χωρίς αγιογραφίες που κόστισε 2 εκ ευρώ !

  13. Πολύ βαθυστόχαστη η ανάλυση του κου Υψηλάντη και μάλιστσ με χιούμορ και μια λεπτή ειρωνία. Δεν μας λέει όμως πόσα χρόνια προσπαθούν να κατασκευάσουν τον νέο φωτισμό του επαρχιακού; Η ανικανίτητα προσωποποιημένη, η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο και συ φτωχέ λαέ της Κω να τουσ ανέχεσαι, να τους χειροκροτείς και όταν έρθη η ώρα να τους ψηφίζεις. Τύφλα σου!

  14. Κύριε υψηλαντη απορω γιατι τοση αλαζονεια και επαρση, δεν περιμενα κατι διαφορετικο από ενα υπαλληλο της περιφερειας.. Ανήκω στο 30 της εκατο που δεν σας ψηφησε και κατα συνεπεια στους ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΟΥς ΑΠΟΓΟΝΟΥς Του Κωακου λαου….Που εισασταν τοτε που η λαοπροβλητη παραταξη σας εστηνε ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ χωριο το κεντρο φιλοξενιας μεταναστων και επετρεψε να γινει ενα εκτρωμα ,,ΠΟΥ εισασταν τοτε να προστατευσετε τα συμφεροντα των ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΚΩΩΝ ; Αυτο το ξεπουλημα τ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ στην ιστορια της ΚΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ την δικη σας σφραγιδα….ΕΙΝΑΙ Καταντια της πολιτικης να αντιμετωπιζονται κατ αυτον τον απαραδεκτο τροπο οι πολιτες..οταν υποδεικνυουν και αναφερουν θεματα που απασχολουν τους κατοικους δυο ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ,,΄ΔΡΟΜΟς ΠΥΛΙ ΚΑΡΔΑΝΑΙΝΑς. Αφου δεν δεχεστε τετοιου ειδους αναφορες απο δω και περα ΜΟΝΟ ΘΑχειροκροταμε

  15. Κάποιοι γίνανε κοινοτάρχες, δήμαρχοι, έπαρχοι, νομάρχες,βουλευτες, κυβέρνησαν 25 χρόνια και δεν έκαναν τίποτα.Ερχονται τώρα και επειδή ο λαός ψηφίζει ελεύθερα κάποιους άλλους,μας λένε ότι ψηφίζουμε λάθος.Ρε, πάτε καλά; Κατεβείτε πάλι να δούμε τι θα πάρετε.Η κατάρα του ΠΑΣΟΚ θα σας κυνηγάει.Μεινατε στην ιστορία ως αποτυχημένοι,βολεψακηδες, εκδικητικοί, λαμόγια.Ακομα η διάλυση του εκτρώματος απομένει.Αλλα δεν θα αργήσει, όλο και φθίνει.Στο χρονοντούλαπο που έλεγε και ο καταστροφέας της Ελλάδας….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  16. Κύριε, φιλοσοφούντα, εκπρόσωπε, για την ουσία δεν μας λες όμως τίποτα!!!
    Έτσι θα ξαναζητήσετε την ψήφο του κόσμου?

  17. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΝΧΡΟΝΙΑ!

  18. Αφού ο γιατρός δεν μπορεί να κλείσει ούτε δύο τρύπες θα έρθει η Ντίνα για να κλείνει τις λακούβες

  19. Κύριε Υψηλάντη αντί να χαρακτηριζετε γελοία τα προβλήματα που βασανίζουν την Κω, να ανοίξετε τουλάχιστον τα αυτιά σας και να τα ακούσετε. Ή ακόμα καλύτερα δεν έρχεστε μια βόλτα να τα δείτε παρά να είσαστε προσβλητικός απέναντι σε ένα άνθρωπο που αγωνιά για το νησί του.

  20. Κυριε υψηλαντη, τις βαθυστοχαστες λακκουβες σε ολο το επαρχιακο δικτυο ποτε θα τις φτιαξετε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ