Έπαρχος Κω: Να θεσπιστεί ειδικό μισθολόγιο ώστε να έρθουν γιατροί στην παραμεθόριο

9
3214

Χαρίκλεια Χριστοφή

Να θεσπιστεί ειδικό μισθολόγιο ώστε να έρθουν γιατροί στην παραμεθόριο προτείνει μεταξύ άλλων ο Έπαρχος Κω-Νισύρου και Ιατρός κ. Ιωάννης Καμπανής ο οποίος μας μίλησε επίσης για τις ελλείψεις φαρμάκων.

Σε ότι αφορά το νέο νοσοκομείο και τη στελέχωσή του όπως και τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας θεωρεί ότι είναι πλέον αναγκαιότητα για έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό, όπως η Κως.

Όσο για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος μας είπε ότι είναι νωρίς ακόμα αλλά κατά πάσα πιθανότητα ναι. Άλλωστε στόχος του από την αρχή που έδωσε υποψηφιότητα για αυτή τη θέση, είναι να προσφέρει κάτι παραπάνω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και πώς θα γίνει ο γιατρός του δημοσίου να έχει διαφορετικό μισθό από τον άλλον γιατρό του δημοσίου;

  2. γιατί η θεσμική σας ειδικότητα πρέπει να βλέπει τι τώρα,αν φύγει κάποιος συμπολίτης από γρίπη..θα δούμε τι θα κάνετε.

  3. «Άλλωστε στόχος του από την αρχή που έδωσε υποψηφιότητα για αυτή τη θέση, είναι να προσφέρει κάτι παραπάνω.»
    Μα αντέχεται περισσότερη …προσφορά;

  4. Τι μας λες κυριε επαρχε? Επι ΠΑΣΟΚ επαιρναν 2.800 και τωρα παιρνουν 1200. Με νεα δημοκρατια, το Ε.Σ.Υ θα διαλυθει, και θα θησαυριζουν τα παραμαγαζα!!!

  5. ολοι αυτοι που νεμονται την δημοσια υγεια, ιατρικα παραμαγαζα, μερικα φαρμακεια, και καποιοι μεγαλογιατροι, πρεπει να παταχτουν!! οσο μας κυβερνα η νεα δημοκρατια, το μαρμαρο θα το πληρωνει ο φτωχος λαος!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ