Έπαρχος Κω: Δυνατότητα δημιουργίας κλειστού κολυμβητηρίου στην Κω, έπειτα από ενδιαφέρον σχετικής δωρεάς γνωστού επιχειρηματία

23
7857

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΟΧΙ βρε μπετατζήδες, το κολυμβητήριο θα το θεμελιώσει ο ΤΕΟ στα μπάνια με το ιαματικό νερό… στην ΓΟΥΡΝΑ με τις πέτρες…

    • ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΕΛΙΕΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ.

      Και τώρα ο δήμαρχος μας ετοιμάζει συνεργείο για να μαζέψει τις ΕΛΙΕΣ από τα δέντρα που φύτεψε. ΤΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

      • Πρώτη φορά ακούω να μοιράζουν λάδι στους εργολάβους και προμηθευτές. Μάλλον για να το έχουν πρόχειρο στο λαδώμα της εξουσίας….

  1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, μας το έχει τάξει και ο ΤΡΙ@ΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ...

    Πολλοί ΜΑΥΡΟΓΙΑΡΟΥΡΟΙ μας τάζουν Κολυμβητήριο, αύριο Νοσοκομείο, δικαστικό Μέγαρο, Κέντρα Υγείας και 3ο, 4ο, 5ο…. Γυμνάσιο.

  2. να γλυφουν το μελι. ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ μονο η τσεπη.

  3. Τι δωρεές μωρέ και πράσινα άλογα δεν έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε κάτι για το νησί σας εδώ οι τοπικοί άρχοντες εδώ γελάμε.αντε όλο λόγια δεν θα πάτε πότε μπροστά όλες οι υπηρεσίες σας είναι κοτέτσια και αυτά αλλαγή θέλουν,μα πρώτα απ’όλα αλλαγή θέλουν τα μυαλά σας

  4. Είναι γεγονός πως ο Ναυτικός όμιλος Κω κάνει μια υπερπροσπάθεια να κρατήσει ζωντανά δύο υπέροχα αθλήματα αυτά της κολύμβησης και της ιστιοπλοΐας τα τελευταία χρόνια.
    Προπονήσεις στην θάλασσα, τα προαγωνιστικά τμήματα, ξημερώματα σε ξενοδοχείο (Ζορμπάς) στο Τιγκάκι (να ναι καλά η οικογένεια Μπαλαλή που την παραχωρεί), Σάββατα στο κολυμβητήριο Καλύμνου τα αγωνιστικά τμήματα και απογευματινές ώρες ξανά στην θάλασσα.
    Συμπέρασμα αθλητές του ίδιου τόπου χωρίς ίσες ευκαιρίες, μόνο και μόνο επειδή ασχολούνται με αθλήματα εκτός μαζικού αθλητισμού και γηπέδων.
    Τα μετάλλια που φέρνουν οι αθλητές στο νησί είναι η επισφράγιση του κόπου τους και έχουν μεγαλύτερη αξία για τους παραπάνω λόγους.
    Τα συγχαρητήρια στον Όμιλο,τον προπονητή και τα παιδιά έχουν γίνει καραμέλα στο στόμα υπευθύνων του νησιού.
    Κύριοι παρακαλείσθε πλέον με έργα να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας σε αυτά τα παιδιά και να τα αντιμετωπίσετε επί ίσοις όροις.
    Νέες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στον Όμιλο τώρα και Κολυμβητήριο

  5. Μόνο ο Θεοδόσης μπορεί να το κάνει. Οι περιφέρειες δεν έχουν κολυμβητήρια. Τρία χρόνια ο Θεοδόσης τρέχει ασταμάτητα. Φτιάχνει όλα τα γήπεδα. Δείχνει ότι πονάει τον αθλητισμό. Έχει και τον κατάλληλο άνθρωπο τον Χατζηχριστοφη και τα καταφέρνουν.

  6. Μα ο δήμαρχος και η παράταξη του ,όταν λέγαμε για κολυμβητήριο στο ναυτικό ομιλο μας έλεγε δεν υπάρχουν κολυμβητήρια κοντά στη θάλασσα.Ακριβώς έτσι.Επιστήμονες οι άνθρωποι.Θα μου πεις ότι εδώ δεν ξέρουν ποιες χώρες ανήκουν στην ΕΕ και ποιες όχι για να θέλουν διαβατήριο ,τα δύσκολα θα ξέρανε;

    • Miranta, ειδες το γκαλοπ δίπλα; στους 170 μεχρι στιγμης, 71% οι πολιτες ειναι υπερ της δημοτικης αρχης, και 7% υπερ της αντιπολιτευσης για τη σταση τους στα δημοτικα υμβουλια. οσο χρονο και να καταναλωσεις, υπερ του ταξιδιαρη,εμπαθη, υβριστη πρωην, ο κοσμος εχει ματια και βλεπει, εχει μυαλο και καταλαβαινει. σου ευχομαι καλη χρονια με υγεια, και καλα μυαλα!!!

      • Καλα μόνο αυτό το γκάλοπ έχεις δει;Εγώ έχω δει να περνούν 17% ο Βελόπουλος και 17% ο Κασιδιάρης.Αυτό δεν σου είχε κάνει εντύπωση;Εσυ ψήφισες;Εγώ πάντως όχι.Τον κρατάω να τον ρίξω στη κάλπη όπως η πλειοψηφία να ξαναφτιάξουμε το νησί μας.

        • Αν όχι είσαι ψεύτρα και ανήθικη. Τον κασιδιάρη τον χειροκροτούσες ή όχι όταν τον φέρατε στην Κω? Πρόσεξε υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο και είσαι μέσα

        • Ξαδελφακια η καθε miranta με βελοπουλο και κασιδιαρη….

        • Ανεβηκε στο γκαλοπ ο κυριτσης. Απο 7% πηγε στο 8%. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ σταθερος στο 71%. Ψηφοι 237.

    • ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΣΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ; ΑΤΕ ΜΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΖΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝΤΕ ΒΟΔΙΑ

      • Εσυ τώρα ψηφίζεις;Είσαι η απάντηση για τα ποσοστά που πέρνει ο δήμαρχος εδώ.Εσένα θα σου ευχηθώ καλή φώτιση.

        • Μiranta, τι υπονοεις, οτι οσοι ψηφιζουν ΝΙΚΗΤΑΡΑ Δηλαδη το 62% ειναι βλακες? Σε τετοια υποληψη εχεις τον λαο?
          Καλα λεει η παροιμια, το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Υβριστες, εμπαθεις ειρωνες, κακοι, και αποντες απο το νησι.

  7. κυριε καμπανη, πες καθαρα. ποιος συνδημοτης δινει την δωρεα, τι δωρεα δινει και ποιος θα κατασκετασει το κολυμβητηριο. αλιως ειναι μια πομφολυγα, κοινως σαπουνοφουσκα εντυπωσιασμου. με την ευκαιρια, τι θα γινει με την λιμνη στου σκλαβενιτη; τι ενεργειες εχεις κανει σαν επαρχος;

  8. Κως το ομορφότερο νησί των Δωδεκανήσων!!! Ναι μεν αλλά…. Οι ντόπιοι όμως το κατέστρεψαν γιατί είναι και από τους πιο δουλευταραδες νησιώτες…. Το χρήμα είναι στα ξενοδοχεία αλλά πάει μόνο σε αυτούς που τα έχουν οι σκλάβοι που τους ξελασπωνουν δεν δικαιούνται κάτι παραπάνω.. Και τώρα βρέθηκε χουβαρντας επιχειρηματίας για να διαθέσει για κολυμβητήριο αυτός από που τα καβατζωσε??

  9. Η Κως χρειαζεται αλλα πραγματα, υπαρχουν πολυ ποιο βασικες ελλειψεις στο νησι μας οπως νοσοκομειο και γιατρους που κινδυνεουμε καθε μερα και γινομαστε ρεζιλι των σκυλιων διεθνως με τους τουριστες….με τοση θαλασσα το κολυμβητηριο μας ελλειψε….ψωμι δεν ειχαμε τυρι μας ηρθε …ρε τι τραβαμε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ