Στο ΕΕΕΕΚ Καλύμνου υπηρετούσε μέχρι τον περασμένο Αύγουστο η 30χρονη Ζέφη, που έχασε τη ζωή της στο Ρέθυμνο, την ώρα που έτρωγε

2
6940

Σοκ και θλίψη για το προσωπικό  του ΕΕΕΕΚ Καλύμνου (Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης)   στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του αδόκητου χαμού της πρώην συναδέλφου τους, Ζέφης (Ζαφειρένια) που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, ενώ έτρωγε σουβλάκι,στο Ρέθυμνο,ιδιαιτέρα πατρίδα της, όπου είχε μετατεθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άτυχη 30χρονη Ζέφη, όπως την αποκαλούσαν φίλοι και συνάδελφοι της, λίγο μετά της 1.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022, βρισκόταν μαζί με παρέα σε φιλικό σπίτι κι ενώ έτρωγε ένα σουβλάκι, κατάπιε στραβά, με αποτέλεσμα η ποσότητα της τροφής να κολλήσει στο λαιμό της και να φράξει τον αεραγωγό. Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και δεν μπορούσε να αναπνεύσει την ώρα που οι φίλες της μάταια προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν. Ειδοποιήθηκε και έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 30χρονη. Όταν έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί έδωσαν «μάχη» προκειμένου να την επαναφέρουν αλλά η Ζαφειρένια δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Η 30χρονη ήταν εργοθεραπεύτρια και η πρώτη της τοποθέτηση ως αναπληρώτριας ήταν στο ΕΕΕΕΚ Καλύμνου (Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης).

Το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με το Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Καλύμνου, Στέφανο Κορφιά ό οποίος εξέφρασε την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφου του με αυτό τον τραγικό τρόπο, ενώ μετέφερε και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, όλου του διδακτικού,βοηθητικού προσωπικού και των Εκπαιδευομένων που γνώρισαν από κοντά τη Ζέφη.

Όπως μας είπε, ο Στέφανος Κορφιάς, υπηρέτησε στο ΕΕΕΕΚ Καλύμνου για 2 χρόνια, τοποθετήθηκε ως πρωτοδιόριστη και έφυγε από το νησί τον περασμένο Αύγουστο, για την ιδιαιτέρα της πατρίδα το Ρέθυμνο όπου μετατέθηκε ως μόνιμη στο Ειδικό Σχολείο. Ήταν μία εξαίρετη εκπαιδευτικός και συνάδελφος που αγαπούσε τα παιδιά. Ήταν πάντα με το χαμόγελο, ευγενική και αγαπητή τόσο σε συναδέλφους όσο και στους μαθητές και μαθήτριες.

Η φωτογραφία είναι από μία εκδήλωση του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΕΕΕΕΚ Καλύμνου στην οποία συμμετείχε και η Ζέφη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια κοπελα 30χ μολις που την εκβιασαν να κάνει το ζουμί του μπουρλα για να μην χασει την δουλεια της..ειστε απλα δολοφονοι και θα τα πληρωσαετε ολα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ