Με επιτυχία η εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών ΒΣΔ | Στόχος η δημιουργία Τράπεζας Αίματος για όσους έχουν ανάγκη

5
4582


Χαρίκλεια Χριστοφή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΓΝ-ΚΥ Κω στο κτήριο του ΔΟΠΑΒΣ Κω σήμερα Δευτέρα 19/12/2022.

Στην σημερινή αιμοδοσία συμμετείχαν και πολίτες. Στόχος είναι -όπως δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών κ. Πέτρος Τολόζης- να καθιερωθούν δύο τακτικές αιμοδοσίες σε ετήσια βάση ώστε να συγκεντρώνονται περίπου 40-50 φιάλες αίματος κάθε φορά για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος της Ένωσης στην Αιμοδοσία του ΓΝ-ΚΥ Κω η οποία δεν θα καλύπτει μόνο αστυνομικούς αλλά και πολίτες.

Επίσης έχουν προγραμματιστεί δράσεις όπως η διοργάνωση μαθημάτων πρώτων βοηθειών στα υπόλοιπα νησιά του Βορείου συγκροτήματος.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στα παζάρια που διοργανώθηκαν είδαμε συλλόγους, σωματεία και διάφορα άλλα.Μηπως πέρα από το εισπρακτικό μέρος θα έπρεπε να έχουν και ανταποδοτικό, όπως παράδειγμα αυτό που έγινε;Τι ωραίο πράγμα να χαρίζεις ζωή…. Νέοι άνθρωποι να χαρίζουν ζωή.Οχι μόνο κύριοι των συλλόγων, σωματείων, φρου φρου και αρώματα . Δώστε και κάτι σε αυτή την κοινωνία πού δεν στοιχίζει, αλλά αξίζει.Σταματω για να μην πω τίποτα άλλο…..

    • Με διαφορά ίσως ένα από τα καλύτερα σχόλια που εχω δει μέσα στη σελίδα, τροφή για σκέψη το σχόλιο σας κυριε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ