ΝΕ ΠΑΣΟΚ – ΤΟ Κω: Παρέμβαση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

5
4443

Παρέμβαση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

 

Κλιμάκιο της ΝΕ Βόρειας Δωδεκανήσου και της Τοπικής Οργάνωσης Κω του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με εφόδιο τις διαχρονικές αρχές και αξίες που πρεσβεύουν το Κίνημά μας και ακουμπούν τις αγωνίες των πολιτών του τόπου και της πατρίδας μας, πραγματοποίησε εχθές Πέμπτη 15/12/2022, ουσιαστική παρέμβαση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας συναντώντας τη Διοίκηση και τους εκπροσώπους του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω, του συλλόγου των νοσοκομειακών Ιατρών Κω και του Ιατρικού Συλλόγου Κω, στα πλαίσια της πανελλήνιας δράσης που εκκίνησε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με την ομιλία του Προέδρου του Κινήματός μας Νίκου Ανδρουλάκη στη 1/12/2022 στην Αθήνα.

 

Λάβαμε ενημέρωση για τα ζητήματα του πολύπαθου και επικινδύνως εγκαταλελειμμένου από την κυβέρνηση Τομέα Υγείας της νήσου Κω και συνολικά του νησιωτικού Συγκροτήματός μας, καθώς και τις προτάσεις ρεαλιστικής επίλυσης των προβλημάτων του Τομέα, από τους εκπροσώπους των Επιστημόνων, που βιώνουν καθημερινά τις αγωνίες των συμπολιτών μας και αγωνίζονται με όσα μέσα διαθέτουν, για την εξασφάλιση και την αξιοπρεπή παροχή του Κοινωνικού και Συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος των πολιτών του τόπου μας, στην Υγεία.

 

Για τη Ν.Ε. Βορείων Δωδεκανήσων

Ο Γραμματέας                                                                    Ο Υπ. Επικοινωνίας

Μιχάλης Χατζηγιακουμής                                                     Αντώνης Ζαμάγιας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν γινόταν πανελλήνιο συλλαλητήριο πριν δύο εβδομάδες περίπου για το νομοσχέδιο έκτρωμα που ήσασταν;;; Πρέπει να σας δώσει ο Ανδρουλάκης το παρασύνθημα για να νιώσετε ότι η διάλυση του ΕΣΥ αφορά όλους τους πολίτες;;;;;

    • Της Καϊλή είναι προσωπικό της θέμα χρηματισμού. Του Πάτση είναι άκρως κυβερνητικό και κομματικό. Καλά κάνεις και δε σχολιάζεις αλλό. Τρολ του μαξίμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ